Educație

Pasi spre traditie, la Galaciuc

Camelia Stănilă
4 iul 2007 592 vizualizări
Tabara de la Galaciuc va gazdui, incepind de astazi si pina duminica, Concursul national "Pasi spre traditie", organizat de Palatul Copiilor din Focsani

Manifestarea, aflata la cea de-a doua editie, cuprinde o tabara de creatie pe trei sectiuni: pictura, tapiserie si sculptura. Potrivit directorului Petre Valea, de la Palatul Copiilor, la Galaciuc vor ajunge circa 60 de copii din judetele Bacau, Buzau, Galati, Neamt, Ialomita, Vrancea si Bucuresti, insotiti desigur de profesori. Participantii la competitie vor veni cu lucrari realizate acasa, insa vor participa si la ateliere de creatie, pentru a-si demonstra talentul artistic. "Pe linga activitatile din tabara se vor organiza si alte momente recreative, inclusiv vizite la Cascada Putnei sau la monumentele istorice din zona", a precizat Petre Valea, directorul Palatului Copiilor Focsani. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.