Educație

Tinerii, invitati la actiunile DJT

Camelia Stănilă
25 iun 2007 714 vizualizări
Tinerii vrinceni sint invitati sa participe la cele sase actiuni programate de Directia Judeteana de Tineret (DJT) Vrancea, atit pe perioada vacantei, cit si dupa inceperea anului scolar. In intervalul 1 iulie- 15 decembrie vor fi organizate activitati si seminarii, pentru stimularea activitatii de voluntariat in rindul tinerilor, dar si pentru informarea acestora cu privire la dezvoltarea profesionala

Sint organizate mai multe actiuni pentru promovarea carierei

Prima actiune va fi realizata chiar pe 2 iulie, sub genericul "Proiecte si parteneri", impreuna cu Consiliul Local al Tinerilor, Centrul de Tineret si Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia". Intre 1 si 31 august se va derula "Oglinda DJT Vrancea", actiune prin intermediul careia DJT va realiza si distribui pliante in rindul tinerilor, pentru a-i sprijini in cariera. Actiunea "Zilele muzicii" va avea loc in perioada 27 septembrie- 2 octombrie, cu scopul facilitarii accesului la cultura a tinerilor, dar si de a-i incuraja pe acestia sa participe la astfel de evenimente. DJT are in program si un seminar cu tema "Ziua ONU. Care ne sint valorile?", ce se organiza in perioada 1-31 octombrie, la Ateneul Popular. De asemenea, "Clubul tinerilor prozatori" va incerca sa-i atraga pe adolescenti in perioada 1-15 noiembrie. Din program nu putea sa lipseasca o actiune dedicata venirii sarbatorilor de iarna, "Vine Mosul", care sa aduca bucuria pe chipurile copiilor in perioada 1-15 decembrie. "Calendarul activitatilor va fi elaborat in amanunt in urmatoarea perioada. Pentru aceste actiuni avem alocate bugete intre 50 si 700 lei", a precizat Tudorel Trofin, directorul DJT Vrancea. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.