Educație

Serbare dedicata doamnei profesoare

Valentin Muscă
18 iun 2007 909 vizualizări
La Vintileasca, elevii au dedicat serbarea de sfirsit de an scolar profesoarei de matematica Elena Stoian, care a iesit la pensie

Caminul cultural din comuna Vintileasca a fost ieri in haine de gala pentru a primi pe elevii scolilor din localitate care au sarbatorit cu mare bucurie sfirsitul de an scolar intr-un cadru cu totul aparte. "Serbarea de ieri este deja o traditie a localitatii noastre. Prescolari, scolari, liceeni, sudenti, parinti, bunici, autoritatile locale, doctorii si asistentele medicale dar si preotul din localitate au participat la aceasta manifestare pe care o consideram una din cele mai importante din viata comunei noastre. Pe micuta scena s-a cintat, s-a dansat, s-au prezentat scenete si s-a recitat. Toti au participat cu insufletire, fiecare grup, fiecare clasa, fiecare educatoare, invatator sau diriginte a vrut sa daruiasca spectatorilor momente placute si utile", ne-a transmis profesoara Stana Georgescu, directoarea Scolii. Dintre cei care s-au remarcat prin programe artistice deosebite amintim prescolarii indrumati de educatoarea Aurica Popescu si elevii clasei I, condusi de invatatoarea Anica Noaptes, care au prezentat "serbarea abecedarului". Clasele a III-a si a IV-a, indrumate de invatatoarele Ioana Tigaieru si Joseta Noaptes, au prezentat scenete, iar Ansamblul Folcloric "Hora Ciobanasului", condus de prof. Stana Georgescu, a sustinut un minispectacol. Toti au fost rasplatiti de spectatori cu ropote de aplauze. "Serbarea de anul acesta a fost dedicata profesoarei de matematica Elena Stoian, care, dupa 31 de ani de munca plina de succese in scoala noastra, se pensioneaza. Ne paraseste un om dedicat scolii, care a petrecut mai mult timp cu copiii decit acasa, un profesor pentru care meseria n-a fost o intimplare, ci o mare pasiune. Din partea tuturor, actuali si fosti elevi ai scolii, draga profesoara a primit in dar o «caruta» de flori", ne-a mai spus directoarea Scolii din Vintileasca. (V. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.