Educație

Alexandra Sava, o noua mica vedeta

Camelia Stănilă
12 iun 2007 2379 vizualizări
Festivalurile de muzica si dans aduc tot mai multe premii copiilor, care sint incurajati de la virste foarte fragede sa incerce o cariera artistica.

Micuta Alexandra Sava, de la Gradinita nr. 4 din Focsani, s-a remarcat in cadrul a doua festivaluri de muzica, desfasurate vinerea si simbata trecuta la Dragasani si Slatina. La cei 7 ani ai sai, Alexandra a reusit sa impresioneze juriul, astfel ca a fost recompensata cu un premiu II la Festivalul "Stelele Olteniei", dar si cu un premiu special la concursul "Intre traditie si modernitate".

Micuta a cucerit cu doua melodii specifice virstei, "Am capul in nori" si "Samba florilor". Alexandra este pasionata si de dans, astfel ca simbata va participa alaturi de trupa "Ritm" de la Palatul Copiilor la Festivalul National de Dans de la Vaslui. Micuta are mai multe diplome si premii la activ, inclusiv in cadrul competitiilor de Miss. (C. S.)


"Marele Premiu 2007", la informatica


22 de elevi ai Scolii "Stefan cel Mare", alaturi de 15 elevi care activeaza in cadrul "Infoclub Focsani", au participat pe 8-9 iunie la editia cu numarul XVI a Concursului de Informatica "Marele Premiu 2007", desfasurat la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Competitia, destinata elevilor de clasele I-IV, a reunit si participanti din Bucuresti, Braila, Buzau, Constanta, Eforie Sud, Giurgiu, Tirgu Jiu, Turnu Severin si Valenii de Munte. Elevii indrumati de invatatorii Radita si Ion Neagu au putut concura la sectiunile "Grafica tematica" (Paint), "Povestiri ilustrate" (Word^Paint) si "Afise publicitare" (PowerPoint). Micutii au reusit sa urce pe toate treptele podiumului, premii I fiind obtinute de Stefan Andrei, Ioana postolescu, Teodor Marcu, Erica Dima, Fabio Oprisan, Emilian Rotaru, Emilia Pascuci (clasa I), Raluca Baciu, Cora Oprea, Bianca State (clasa a II-a), Codrin Bostan, Irina Struna (clasa a III-

a) si Simona Caramalau, Daniela Raducan, Diana Tatar (clasa a IV-a). Premiul al II-lea a fost obtinut de Raluca Balan, Cristina Voinea, Alessandra Arsene (clasa I), Ana Maria Eni, Alin Stoiculeasa (clasa a II-a), Alexandru Musat, Patricia Dumitrache (clasa a IV-a), in timp ce cu premiul III au fost recompensati elevii Andrei Baesu, Denisa Dulea, Ramona Nicolas (clasa I), Miruna Oancea, Cora Ionascu si Alexandru Sirbu (clasa a IV-a). (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.