Educație

Promovabilitate 27% la teza

Camelia Stănilă
7 iun 2007 495 vizualizări
Proba la matematica din cadrul celei de-a doua sesiuni a tezelor cu subiect unic pentru clasa a VII-a au adus un procent de promovabilitate de doar 27%.

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Scolar, din cei 38 de elevi prezenti la examen, doar 10 au reusit sa obtina nota peste 5. "Doi elevi de la Adjud au obtinut nota 9 la aceasta teza", a precizat Maria Sterea, inspector de imagine in cadrul ISJ. Rezultatele nu ar trebui sa fie prea surprinzatoare, avind in vedere ca elevii prezenti in aceasta sesiune nu sint dintre cei mai buni, iar subiectele au fost la fel de

dificile ca in urma cu o luna. Din pacate, notele vor fi trecute in catalog. De altfel, si prezenta a fost destul de slaba, doar 38 din 145 de elevi au venit marti la examen. Proba la limba si literatura romana este programata pentru 12 iunie. O noua sesiune a tezelor cu subiect unic la clasa a VII-a, pentru elevii aminati, va avea loc in august. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.