Educație

Grupul Scolar de Electrotehnica, la 35 de ani

Camelia Stănilă
6 iun 2007 810 vizualizări
Liceenii au ales sa-si imparta bucuria si cu copiii institutionalizati din Paunesti u elevii de a VIII-a sint asteptati la "Ziua Portilor Deschise"

Grupul Scolar de Electrotehnica implineste astazi 35 de ani de activitate, astfel ca elevii si profesorii au pregatit mai multe actiuni pentru a marca aceasta zi speciala. Liceenii din grupul de initiativa "Nu esti singur" au ales sa se bucure impreuna cu copiii institutionalizati de la Centrul familial "Foster Home" Paunesti, carora le vor oferi o zi de relaxare in aer liber, in cadrul unei excursii la Slanic Moldova. Actiunea de socializare a fost organizata de elevii FlorinaToderica Florina, Cristina Ciolan, Alexandra Jercan, Ionut Chirila, Bogdan Fistoc, Florin Necula (clasa a IX-a C), Ioana Macovei si Iulia Mirodone (a IX-a G), indrumati de prof. Corina Dediu si Mihail Fisan. "Pentru desfasurarea in bune conditii a acestei actiuni au contribuit elevii din clasele a IX-a de la Grupul Scolar de Electrotehnica, dar si elevii de la Scoala cu clasele I-VIII Vrincioaia, profesor Maria Berehoiu, precum si alti sponsori cu dragoste de copii", a precizat Mihail Fisan, consilierul educativ al Grupului Scolar de Electrotehnica. Si in cadrul liceului vor fi organizate astazi numeroase activitati, de la competitii de handbal baieti si volei fete, impreuna cu echipaje de la CNU, Colegiul Economic, LPS si Scoala Golesti, si pina la actiunea "Porti Deschise", adresata elevilor de clasa a VIII-a care vor sa urmeze cursurile acestui liceu. De asemenea, de la orele 18.00, pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" va avea loc un spectacol aniversar, in cadrul caruia va evolua si formatia corala "Pastorala". De la aceasta gala nu putea lipsi trupa de teatru a liceului, care va prezenta piesa de la STEV, "Cele doua privighetori". Organizatorii promit si alte suprize pentru invitati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.