Educație

Drogul Nu e un joc

Iulia Crețu
24 mai 2007 1295 vizualizări
La inceputul acestei saptamini a avut loc faza nationala a Concursului "Mesajul Meu Antidrog", sectiunea Muzica, competitie cu tematica antidrog destinata tinerilor

Printre premianti se numara si trei liceeni de la Liceul Teoretic "Ioan Slavici" Panciu, pentru piesa "Nu e un joc", autori: Andrei Manovici, Adelina Cefalan si Ana Dragomirica. Locul I nu a fost acordat, iar pe locul secund a fost desemnat Ionut Untaru, din Constanta, cu piesa "Alege viata". "Juriul concursului, format din Rodica Sava, realizator de emisiuni culturale, Anca Florea, critic muzical, Irinel Anghel, Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, Dieter Stenzeleit, presedintele Royal Consulting, muzician si prof. Dumitru Dumitru, Agentia Nationala Antidrog, a evaluat cele 27 de creatii muzicale inscrise in concurs. In evaluarea compozitiilor a fost luat in considerare si votul publicului constituit din elevi si studenti. Compozitia corespunzatoare judetului nostru va fi premiata in cadrul Galei decernarii premiilor Concursului National programata a se desfasura in luna octombrie 2007 la Bucuresti", a declarat Doru Ionut Pocovnicu, inspector de specialitate in cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.