Educație

Copiii au facut cozi la standul politiei

Dan Chiriac
22 mai 2007 596 vizualizări
Standul politei rutiere de la Salonul Auto a fost vizitat la sfirsitul saptaminii trecute de sute de copii, care au dorit sa invete regulile de circulatie dar si sa se joace pe calculator sau sa se plimbe cu masinutele puse la dispozitie de politisti.

"Cei mai bucurosi au fost copiii, care au stat si cite 4-5 ore la standul nostru. A fost aglomeratie atit la jocurile pe calculator, dar si la masinutele cu pedale, unde s-a stat chiar si cite o ora la coada. Unii au stat prea mult chiar si am fost nevoiti sa-i dam deoparte pentru a le face loc si celor care asteptau", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere Vrancea. In standul amplasat pe bulevardul Unirii s-au putut auzi mai multe spoturi pentru prevenirea accidentelor

rutiere. "Cu ajutorul celor de la Camera de Comert, aceste spoturi au putut fi auzite in toata piata. Au fost transmise mesaje privindnumarul de accidente la nivel mondial si cauzele care le-au provocat. Trebuie stiut ca tarile subdezvoltate si cele in curs de dezvoltare au un numar mai mare de accidente grave decit tarile dezvoltate. Cit priveste Vrancea, desi avem mai multe evenimente nedorite decit anul trecut, statistica ne arata ca fata de judetele invecinate, unde nivelul de trafic este asemanator cu cel de la noi, numarul este mai mic", a precizat Daniel Fatu. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.