Educație

V-as fura teatrul, daca as fi Aladin!

Cristi Irimia
23 mar 2007 1025 vizualizări
A declarat celebrul actor Vladimir Gaitan, in deschiderea Galelor Teatrale

George Mihaita, Vladimir Gaitan si Valentin Teodosiu au sustinut ieri o conferinta de presa inaintea piesei "Poker", pe care au jucat- o pe scena Teatrului "Mr. Gh. Pastia" din Focsani. Cea mai frumoasa replica spusa ziaristilor i-a apartinut lui Vladimir Gaitan. cesta a sustinut, nici mai mult, nici mai putin, ca ar fura teatrul din Focsani, daca ar putea: "L-as fura sigur, daca as fi Aladin si as avea lampa fermecata, atit de mult imi place locatia unde vom juca astazi", a spus Vladimir Gaitan. Artistul si-a reamintit ca a prima oara a urcat pe scena focsaneana in urma cu aproximativ 30 de ani, in piesa "Maseaua de minte". George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie din Bucuresti, a dezvaluit ca unul dintre senatorii Romaniei care au vazut piesa "Poker" s-a ridicat din sala inainte sa se termine spectacolul. "Nu i-a placut ca breasla politicienilor a fost atacata in piesa. Ne-a intrebat daca asa sint cu

adevarat cei din Parlament si noi i-am spus ca asta este viziunea celui care a scris piesa", a precizat George Mihaita. Acesta nu a vrut sa dezvaluie numele politicianului, spunind doar ca a fost senator PNL si acum este la PLD. Sorin Francu, directorul Teatrului "Mr. Gh. Pastia" Focsani, a afirmat ca in municipiul de pe Milcov traditia Taliei este de aproape 200 de ani, iar Valentin Gheorghita, directorul Ateneului Popular, l-a completat: "Poate tocmai de aceea zilele teatrului le sarbatorim asa cum se cuvine.

De altfel, sintem singurul teatru de provincie din tara care programeaza atit de multe reprezentatii cu ocazia Zilei teatrului, sarbatorita oficial pe 27 martie". (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.