Educație

Uniristii se pregatesc de Zilele liceului

Camelia Stănilă
16 ian 2007 815 vizualizări
Prima luna a anului inseamna pentru elevii si profesorii Colegiului Unirea multe, multe pregatiri pentru zilele liceului, sarbatorite in jurul datei de 24 ianuarie.

Ca de obicei, uniristii pregatesc tot felul de manifestari, de la cafeneaua scriitorilor si lansarea ultimului numar din "Revista noastra", la concursuri de prajituri, expozitii de fotografii, grafitti, experiente in laboratoarele de fizica si chimie si chiar un "Best of" al balurilor bobocilor din ultimii ani. Anul acesta, cafeneaua scriitorilor are ca tema "Eminescu... Eliade... Europa", fiind onorata de prezenta unor scriitori din Vrancea, dar si de la Bucuresti. Cum "Zilele liceului" se vor desfasura in perioada 24-27 ianuarie, din cadrul manifestarilor nu puteau lipsi deja traditionalele concursuri de matematica, informatica, dar si de limba romana- dificultati lingvistice, acesta din urma fiind initiat anul trecut. Desi conducerea CNU ar fi sperat sa inaugureze si sala de festivitati, cu ocazia zilelor liceului, aceasta nu este inca gata. Uniristii spun insa ca in circa o luna sala va fi finalizata, iar pentru eveniment va fi pregatit si un program special, care-i va include si pe absolventii celebri de la CNU, profesori universitari, jurnalisti, ingineri, actori, regizori etc.. Uniristii pregatesec si alte surprize, pe care nu au dorit insa sa le dezvaluie. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.