Educație

Vineri nu se învață, elevii intra direct în vacanță!

Ziarul de Vrancea
29 ian 2014 2704 vizualizări
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ)Vrancea a decis astăzi ca nici maine în şcolile din judeţ să nu se înveţe.

„Ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile din ultima perioadă, vineri, 31 ianuarie 2014, se suspendă cursurile în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Vrancea”, se arată într-o informare de presă a IŞJ.

Ieri după amiază: E posibil să se suspende cursurile şi vineri

Elevii vranceni stau acasă şi astăzi însă pentru ziua de maine o decizie va trebui să ia conducertea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) astăzi pană la ora 14,00. “Vom lua o decizie în funcţie de starea drumurilor. Nu putem să punem în pericol elevii sau cadrele didactice navetiste”, ne-a declarat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), profesoara Vasilica Zaharia. Cel mai probabil şcolile vor rămane închise şi maine, mediile urmand să fie încheiate în primele zile după vacanţă. Şcolile sunt închise astăzi şi în judeţele Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea şi Vâlcea, iar unele dintre acestea au anunţat de ieri că intenţionează suspendarea cursurilor şi pentru ziua de vineri, fapt care îi trimite pe elevi direct în vacanţa intersemestrială, care începe sambătă. În alte judeţe, precum Bacău, Dâmboviţa, Mehedinţi, Vaslui şi Iaşi, şcolile sunt închise doar parţial. Pentru ziua de astăzi Universitatea Bucureşti şi Universitatea din Piteşti au decis sistarea tuturor activităţilor didactice. Ministerul Educaţiei Naţionale recomandă tuturor studenţilor să contacteze secretariatele universităţilor şi să consulte paginile de internet ale acestora. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cojocaru ilinca, acum 3726 zile, 16 ore, 45 minute, 54 secunde
e vechi eu vorbesc de data asta 01.012014
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.