Educație

Profesorul Sorin Făcăoaru a trecut în nefiinţă

Ziarul de Vrancea
22 ian 2014 5636 vizualizări
Sorin Făcăoaru, profesor de discipline tehnice la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focşani, a trecut în nefiinţă ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean, în urma unor suferinţe mai vechi.

Vestea a căzut ca un trăznet pentru cunoscuţi care, deşi ştiau că suferă de mai multă vreme, nu credeau că boala este atat de gravă. Profesorul se afla în concediu medical de la vacanţa de sărbători, din 6 ianuarie nemaivenind la cursuri deoarece se simţea rău. “Este la noi de doi ani. A mai cerut concediu medical de-a lungul timpului, dar nu am crezut niciunul dintre noi că ne va părăsi atat de perede”, ne-a declarat directorul Colgiului “Edmond Nicolau”, Gabriel Danielescu. “A fost o prezenţă discretă la liceul nostru”, ne-a spus şi inspectorul Mihail Fîsan, fost coleg de cancelarie cu Sorin Făcăoaru. Inginer electronist de meserie, Sorin Făcăoaru a predat discipline tehnice în perioada 2004-2012 la Colegiile Tehnice “Valeriu D. Cotea” şi “Ion Mincu, iar din 2012 la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”. O perioadă a cochetat şi cu politica, dar şi cu afacerile, în perioada în care la conducerea judeţului se afla Nicolae Giurgea. Ulterior, în perioada 1992 – 1996 a fost consilier judeţean din partea PNŢCD. Sorin Făcăoaru avea 57 de ani, era căsătorit şi avea copii. Actuala sa soţie lucrează la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene. Trupul său va fi depus astăzi la capela Bisericii “Sf. Mina” din Focşani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Agache Sandel, acum 3717 zile, 7 ore, 36 minute, 58 secunde
Dumnezeu sa-l ierte! Sorin a fost un om bun. Suntem mai saraci fara Sorin.
Mitica, acum 3717 zile, 8 ore, 4 minute, 25 secunde
Dumnezeu sa-l ierte!
manea dan, acum 3717 zile, 11 ore, 32 secunde
Dumnezeu sa-l ierte! A fost un coleg si un om bun. Condoleante familiei.
ADRIAN, acum 3717 zile, 11 ore, 13 minute, 32 secunde
Dumnezeu sa-l ierte! O mica observatie: Nu mai spuneti ca a trecut in nefiinta, ci a trecut in lumea de dincolo, in vesnicie, in viata vesnica. A spune nefiinta insemana ca nu mai exista viata dupa citeste integral
NICU, acum 3717 zile, 19 ore, 14 minute, 46 secunde
CAT DE TAMP SA FII SA SCRII CA "A TRECUT IN NEFIINTA".....,AI AUZIT DE VESNICIE MAI ZIARIST DE DUZINA?...RUSINICA!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.