Educație

Danezii caută 100 de culegători de mazăre, pentru 0.6 euro net/kg

Sorin Tudose
22 ian 2014 1683 vizualizări
Compania Greenpeas ofertează nu mai puţin de 100 de locuri de muncă în estul insulei Funen, Danemarca, pentru cei care vor să lucreze pe perioada verii la culegerea mazărei. Se va munci într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare.

Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi: pe langă culesul mazărei, unii lucrători pot fi şoferi de autobuz/tractor, tamplari, zidari sau supervizori etc. Varsta minimă a candidaţilor la posturi este de 18 ani. Munca trebuie prestată indiferent de climă, dar programul este flexibil. Mai multe informaţii despre munca se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Salariul este în jur de 0.6 euro net/kg A12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Cazarea se face în corturi aduse de lucrători sau în rulote cu dormitoare..Taxa de cazare pe lucrător/zi este între 4-8 euro, iar transportul dus-întors Romania-Danemarca revine în responsabilitatea lucrătorului. Contractul de muncă se derulează între 1 iunie şi 1 septembrie 2014. Munca începe devreme dimineaţa şi se termină în jurul pranzului. Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de AJOFM Vrancea. Selecţia va avea loc în a doua decadă a lunii februarie 2014, la Oradea. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. Se solicită cunoaşterea limbii engleze – nivel mediu. Oferta e valabilă pană pe 4 februarie. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.