Educație

Încep înscrierile pentru înfiinţarea CJE Junior

Ziarul de Vrancea
20 ian 2014 1412 vizualizări
Elevii de gimnaziu care doresc să activeze în cadrul Consiliului Şcolar al Elevului Junior se pot înscrie de astăzi la consilierul educativ al unităţii în care învaţă pentru a candida la una dintre funcţii.

Acest lucru este posibil deocamdată doar în şcolile în care colegii lor mai mari de la Consiliul Judeţean al Elevilor au demarat înfiinţarea organismului junior, respectiv Şcoala 3, Şcoala „Ion Basgan”, Şcoala “Anghel Saligny”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Colegiul Naţional “Cuza” Focşani, Liceului Teoretic „Emil Botta” Adjud şi Şcoala “Ion Câmpeanu” din Câmpineanca. Alegerile în aceste unităţi de învăţămant, potrivit CJE, vor avea loc pană pe 26 ianuarie. Structura Consiliului Şcolar al Elevilor Junior este asemănătoare cu cea a Consiliului Şcolar al Elevilor. Pot candida elevii din clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi secretar. „Considerăm necesară înfiinţarea CŞE Junior în toate şcolile generale şi liceele în care există gimnaziu, deoarece, astfel, elevii se pot afirma şi implica activ în activităţile extra-şcolare. Totodată, preşedintele CŞE Junior acumulează experienţă, care va fi utilă dacă acesta va alege să candideze în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea, Codrin Bostan. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.