Educație

Biblioteca Judeţeană îşi redeschide porţile

Ziarul de Vrancea
13 ian 2014 1211 vizualizări
Maine, de Ziua Culturii Naţionale, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită la redeschiderea Secţiei Împrumut la domiciliu, din strada M. Kogălniceanu nr. 13, începând cu ora 10.30.

Pentru aniversarea a 164 de ani de la naşterea poetului naţional şi marcarea Zilei Culturii Naţionale bibliotecarii vor pregăti în toate secţiile, expoziţii de carte veche şi curentă, periodice şi publicaţii culturale, grafică, pictură şi filme documentare ce vor rula e tot parcursul zilei. Mai jos aveţi programul filialelor. (S. T.)
Sediul Central - ora 10.30
-    Redeschiderea serviciilor pentru public – Secţia de  împrumut, în noul sediu din strada M. Kogălniceanu nr. 13.
-    Organizarea Zilei porţilor deschise în acest sediu – vizitarea sediului şi prezentarea serviciilor oferite.
-    Prezentarea donaţiei de carte din Rezerva Naţională de carte a Bibliotecii Naţionale a României – 1.527 de cărţi, în prezenţa Directorului General al Bibliotecii Naţionale a României - conf. dr. Elena Tîrziman.
-    Proiectul interactiv Glose pentru Eminescu ce constă în realizarea unui colaj aplicat portretului marelui poet, la care sunt invitaţi să participe utilizatorii bibliotecii.
Filiala Sud
-    Dor de Eminescu – Activitate realizată în colaborare cu CDI de la Şcoala „Nicolae Iorga” Focşani; expoziţe de carte
Secţia pentru Copii şi Tineret
-    Eminescu între mit şi realitate – activitate realizată în colaborare cu Şcoala „Duiliu Zamfirescu” Focşani;  expoziţie de carte: Eminescu un mit perpetuu
Sala de lectură
-    Eminescu şi contemporanii săi – expoziţie de titluri din critică literară eminesciană, citate despre opera şi viaţa marelui poet


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.