Educație

Se fac înscrieri pentru Adunarea Generală a CNE

Ziarul de Vrancea
7 ian 2014 941 vizualizări
Din 3 ianuarie s-a dat startul depunerii candidaturilor pentru funcţia de preşedinte, secretar al departamentului de organizare internă şi secretar al departamentului de educaţie şi comunicare al Consiliului Naţional al Elevilor.

Liderii elevilor îşi vor alege reprezentanţii la nivel naţional în cadrul Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor, care va avea loc în perioada 3-8 februarie 2014, locaţia urmand să fie stabilită. În cadrul Adunării Generale vor avea loc alegeri pentru funcţiile din cadrul Biroului Executiv, vor fi prezentate rapoartele de activitate a membrilor Biroului Executiv, sesiuni de formare, va fi stabilită strategia de dezvoltare a CNE, va fi stabilit calendarul de activităţi şi va fi revizuit Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CNE. Candidaturile se depun pană pe 20 ianuarie pe platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor, www.wedu.ro. Tot în această perioadă, membrii Consiliilor Judeţene ale Elevilor care doresc să participe la Adunarea Generală a CNE pot completa formularul disponibi la adresa wedu.ro/pg/aplicatii_ag_cne_2014/national/. Acesta va fi evaluat de către preşedintele CJE care va decide formula delegaţiei pentru participarea la Adunarea Generală. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.