Educație

Joburi de vară în Germania pentru studenţi şi masteranzi

Sorin Tudose
7 ian 2014 1233 vizualizări
Eşti student sau masterand şi vrei să caştigi ceva bani pe timpul verii? Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează o selecţie din randul categoriilor amintite pentru o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanţei de vară.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de condiţii pentru a putea ajunge să lucreze în Germania. Doritorii trebuie să aibă varsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, să fie studenţi sau masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu, să aibă cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană (cel puţin 3 ani de studiu). Documentele necesare pentru aplicare sunt o copie după actul de identitate, o fişă de solicitare - Bewerbung 2014 – completată în 2 exemplare (formularul tipizat se găseşte pe www.bucuresti.anofm.ro, rubrica Actualizări în site), o adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează aplicantul. De asemenea, se mai cer o dovadă a acreditării, în cazul unei facultăţi particulare, o copie a foii matricole (cu excepţia studenţilor din anul I de studiu). o recomandare de la unul din profesorii de la facultate, 3 fotografii tip paşaport şi o copie după carnetul de conducere (dacă este cazul). Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limbă germană va avea loc pană pe 14 februarie, în intervalul luni - joi, orele 09.00- 15.00 şi vineri orele 09.00 - 12.30 la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda nr. 12, corp clădire A, parter, sector 5, telefon 0758.236.632. Joburile sunt în domeniul hotelier şi activităţi conexe. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.