Educație

Premii de la Guvern pentru performerii de la Olimpiada Internaţională de Limbă, Literatură şi Spiritualitate

Ziarul de Vrancea
18 dec 2013 2745 vizualizări
Elevul Liceului Teoretic “Emil Botta” din Adjud, Silviu Vlăduţ Munteanu, a fost premiat ieri la Guvern pentru rezultatul obţinut anul acesta la Olimpiada Internaţională de Limbă, Literatură şi Spiritualitate Romanească - premiul I.

Alături de el au fost premiaţi profesoara care l-a pregătit, Alina Zoltan, dar şi unitatea de învăţămant, reprezentată de directorul Emil Dumitru. Evenimentul a fost găzduit de prim-ministrul Victor Ponta şi s-a desfăşurat în prezenţa ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, a ministrului delegat Mihnea Costoiu, a preşedintelui Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat, Ecaterina Andronescu, şi a preşedintelui Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor, Angel Tîlvăr. În total, au fost premiaţi 165 de elevi, 187 de profesori precum şi 86 de unităţi şcolare în care învaţă premiaţii. Pentru această performanţă premiul a constat într-o sumă de bani, respectiv 9.640 lei. (M. V.)

Ce spune Vlăduț

“Festivitatea de astăzi a fost, desigur, o încununare a succesului, dar mie îmi place să o văd mai mult doar ca un început de drum, mai ales şi din cauza senzaţiei pe care am avut-o de-a lungul festivităţii, că mă aflu printre unii din cei mai buni elevi, poate, din întreaga lume. În sistemul educaţional gimnazial şi liceal din ţara noastră sunt cateva milioane de elevi. Astăzi, la Palatul Victoria, au fost cateva sute. Fiind printre aceste cateva sute e o perspectivă puţin spus interesantă pentru mine, e o sursă unică de motivaţie. Şi cum Crăciunul e o perioadă în care, în general, ne gandim să fim mai buni, să ne propulsăm ca oameni la un alt nivel, la fel mă pot gandi şi eu, însă din două moduri, atat cel de zi cu zi, cat şi cel educaţional”, ne-a declarat Silviu Vlăduţ Munteanu.



Silviu Vlăduţ Munteanu şi profesoara sa Alina Zoltan

Silviu Vlăduţ Munteanu alături de profesoara Alina Zoltan de directorul Liceului Teoretic “Emil Botta”, Emil Dumitru


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
xmen, acum 3780 zile, 16 ore, 19 minute, 30 secunde
felicitari mari mari de tot !!!! cat sufletul acestor oameni minunati care ne fac mandri ca suntem vranceni!! succes vladut pe mai departe,lupta si invinge. sa fii mereu primul !!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.