Educație

VIDEO!!!Cuziştii s-au distrat la un bal A.L.T.F.E.L.

Ziarul de Vrancea
12 dec 2013 2570 vizualizări
Liceenii de la Colegiul Naţional “Al. Ioan Cuza” Focşani au organizat ieri seară un bal inedit în sala cinematografului Balada, sală care a început să cam ia faţa Casei de Cultură datorită preţurilor mai mici de închiriere

 Ca de fiecare dată, sala a fost plină, elevii venind să îşi susţină favoriţii. Au fost şase perechi care au susţinut trei probe şi anume proba de originalitate, prezentare şi eleganţă. Ineditul balului a constat în faptul că nu s-au mai acordat titlurile de miss şi mister, ca în anii anteriori, ci doar premii individuale prin acordarea de trofee personalizate şi fără să existe o ierarhie. Sloganul evenimentului a fost “Un bal A.L.T.F.E.L.” adică ambiţie, libertate, talent, famec, eleganţă, loialitate. Concurenţii au prezentat un film despre viaţa unei şatre de ţigani, au cantat, au interpretat diverse momente din filme cunoscute, au dansat pe muzica lui Michael Jackson. Probele interpretate au fost unele “muncite”, dar răsplătite cu multe aplauze. Organizatorul balului a fost Elena Mateiu.Şi la această ediţie a balului, cuziştii au găsit oportun să mulţumească unor politicieni, dar măcar aceştia nu au mai urcat pe scenă, aşa cum s-a întamplat în campania electorală de anul trecut.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
pirandel, acum 3778 zile, 19 ore, 56 minute, 1 secunda
copiii astia stiu doar sa danseze? cine a fost miss? au fost si altfel de probe? manifestarea seamana cu concursul miss piranda.
Nicoleta, acum 3779 zile, 13 ore, 16 minute, 5 secunde
Felicitari!Bravo!F,frumos!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.