Educație

Elevii din Rîmniceni vă invită să ajutaţi bătranii comunei

Ziarul de Vrancea
12 dec 2013 1031 vizualizări
Elevii Şcolii Rîmniceni, comuna Măicăneşti, au pregătit un spectacol cu scop caritabil care va avea loc la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia” sambătă, 14 decembrie, începand cu ora 11,00

Intitulat „Dăruieşte de Crăciun”, spectacolul este pus în scenă de elevii de gimnaziu ai Şcolii Ramniceni, îndrumaţi de profesoara Ana Toader, cu sprijinul directorului unităţii de învăţămant Neculai Goleanu. În cadrul spectacolului caritabil vor fi prezentate scenete, colinde, vor fi recitate poezii, iar în final elevii vor prezenta „Pluguşorul copiilor”. Nu se vor tăia bilete la spectacol, dar la intrare va exista o urnă în care doritorii pot dona orice sumă pot. Din banii stranşi vor fi cumpărate alimente ce vor fi donate bătranilor din cadrul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Măicăneşti”. Spectacolul „Dăruieşte de Crăciun!” va avea loc sub sloganul „Dacă n-ai bătran, să-l cumperi”. „Alăturaţi-vă acţiunii noastre pentru a ne ajuta să facem cate o bucurie de Crăciun bătranilor de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Măicăneşti”, transmit elevii Şcolii Rîmniceni, alături de profesoara Ana Toader. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.