Educație

ATASAMENT!!! Dosare incomplete pentru echivalare de studii

Ziarul de Vrancea
27 nov 2013 1545 vizualizări
42 de cadre didactice şi-au depus dosarele la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea pentru echivalarea studiilor de scurtă durată cu ciclul I de studii universitare de licenţă.

Unele dintre dosare însă nu sunt complete, dar titularii au timp pană pe 13 decembrie să facă dovada, prin documente, că îndeplinesc toate condiţiile necesare obţinerii funcţiei didactice solicitate. Trei solicitanţi nu au acumulat cele 90 de credite profesionale transferabile obligatorii şi nici au compensat  această cerinţă prin obţinerea vreunui grad didactic în ultimii cinci ani, iar 18 cadre didactice nu au depus la dosar adeverinţa şcolii prin care dovedesc faptul că nu au fost sancţionate disciplinar. Deocamdată, în prezent numai 21 dintre cei 42 de solicitanţi îndeplinesc condiţiile pentru a-şi echivala studiile. După perioada de completare a dosarelor, acestea vor fi înaintate centrelor de perfecţionare care urmează să fie stabilite de MEN, potrivit IŞJ. În ataşament puteţi consulta lista cadrelor didactice care au solicitat echivalare de studii, precum şi punctajul obţinut de fiecare. (M. V.)


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.