Educație

Spectacol erotic în fata elevilor!

Ziarul de Vrancea
22 nov 2013 2976 vizualizări
SCANDAL Surprize la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic “Anghel Ruginã” Vaslui, care a avut loc ieri, la Casa de Culturã “Constantin Tãnase”. Chiar dacã se anunta a fi o searã reusitã pentru elevi, mai ales cã invitatul special era un artist cunoscut în rândul tinerilor, DJ Morris, distractia a fost brusc întreruptã de Daniela Popescu, directorul Colegiul Economic. Cadrele didactice prezente au luat foc în momentul în care pe scenã si-au fãcut aparitia, alãturi de cântãret, douã domnisoare putin cam dezbrãcate si cu niste miscãri deocheate, care aminteau mai degrabã de o petrecere pentru adulti si nu de un eveniment organizat de o unitate de învãtãmânt.

Balul Bobocilor s-a desfãsurat conform programului pânã aproape de final. Concurentii au trecut cu brio toate probele, mometele artistice au fost pe placul spectatorilor si buna dispozitie a fost la ea acasã. Momentul cel mai asteptat al serii, concertul lui DJ Morris, a fost bomba care a revoltat conducerea Colegiului.

Foto:vremeanoua.ro

 

 Cântãretul si-a fãcut aparitia pe scena Casei de Culturã în aplauzele publicului alãturi de douã domnisoare dansatoare mai mult dezbrãcate decât îmbrãcate si cu niste miscãri scenice care nu prea aveau ce cãuta într-un spectacol organizat de o scoalã. Chiar dacã dansul lasciv al fetelor au bãgat publicul în delir, în mare parte elevi de clasa a IX-a, la mijlocul primei melodii interpretate de artist, prezentatoare evenimentului a intervenit si le-a rugat pe cele douã dansatoare sã coboare de pe scenã. DJ Morris a refuzat sã îsi continue momentul artistic fãrã colegele sale, la insistenta prezentatoarei, care a replicat cã decizia apartine doamnei director de la “Anghel Ruginã”, DJ Morris a ales sã pãrãseascã scena. În spatele cortinei, alãturi de artist, s-a retras si directorul unitãtii de învãtãmânt care a încercat sã ajungã la un consens cu interpretul. Au urmat zeci de minute, cel putin penibile, în care concurentii au fost chemati de mai multe ori pe scenã, fie sã danseze, fie sã aducã multumiri persoanelor care le-au îndrumat spre acest concurs. Din lipsã de alte idei, mai multi tineri au fost chemati din public si rugati sã interpreteze câte o piesã. În cele din urmã concertul DJ-ului a fost amânat pentru mai târziu, acesta ducându-si mometul artistic la final în Arsenal, acolo unde elevii au continuat petrecerea. Înainte ca seara sã se încheie au fost desemnati si câstigãtorii. Miss Boboc a iesit Andreea Roiu si în posesia titlului de Mister Boboc a intrat Gabriel Cozma . Pe locul al doilea s-a clasat Marian Ticu si Maria Surugiu, iar pe locul al treilea Andrei Tãnase si Georgiana Pruteanu. Miss si Mister Popularitate au fost desemnati Marian Ticu si Raluca Lihor.

POZÃ… Faptul cã dansatoarele i-au tratat pe elevi cu fundul gol a provocat un scandal monstru! Probabil, cadrele didactice se asteptau ca dansatoarele sã  vinã pe scenã sã recite poezii!

 

www.vrn.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.