Educație

Elevii în timpul orelor de voluntariat

Andrei Milcoveanu
22 nov 2013 977 vizualizări
Elevii Liceului Tehnologic din Odobeşti, voluntarii Crucii Roşii

Câteva zeci de elevi ai Licelui Tehnologic din Odobeşti participă de la începutul acestui an la acţiuni de voluntariat organizate de Filiala de Cruce Roşie Vrancea, în oraşul Odobeşti şi în localităţile vecine, împărţind ajutoare, sprijinind bătrânii din unele centre rezidenţiale la diferite activităţi domestice. ”În cadrul proiectului ‹‹Plantăm un pom – dăruim o bucurie seniorilor Crucii Roşii Vrancea››, elevii Liceului Tehnologic din Odobeşti au participat din nou în aceste zile la activităţile de voluntariat organizate de Crucea Roşie. Cea mai recentă acţiune a fost organizată în folosul beneficiarilor Centrului Rezidenţial din Varteşcoiu. Elevii Liceului nostru au sădit pomi fructiferi, cumpăraţi chiar de ei, pe care s-au angajat că îi vor îngriji până vor ajunge pe rod”, ne-a spus prof. Adela Agafiţei, directorul Liceului Tehnologic din Odobeşti . Tot cu această ocazie, elevii au împărţit covrigi şi fructe bătrânilor din Centrul Rezidenţial din Varteşcoiu şi au încercat să se apropie mai mult de ei şi de necazurile lor. De remarcat generozitatea elevilor care, din puţinul lor, au pus mână de la mână, într-un gest care trebuie să dea de gândit celor cu dare de mână, pentru a fi mai buni şi mai darnici cu persoanele aflate în situaţii dificile şi mai ales cu persoanele de vârsta a treia. Acţiunea a fost coordonată de profesorii Adela Agafiţei, Rodica Moraru, Gabriela Marin şi Nelu Taman. (Andrei MILCOVEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.