Economic

CUP anunţă finalizarea proiectului la Mărăşeşti

Iulia Crețu
12 nov 2013 1119 vizualizări
De aceste investiţii vor beneficia aproximativ 10.000 locuitori

Compania de Utilităţi Publice Focşani a încheiat proiectul de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare la Mărăşeşti. “Lucrările au început la data de 30 martie 2011, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 14.052.249,18 lei fără TVA. Lucrările au fost efectuate de către antreprenorul S.C. VEGA ‘93 S.R.L. Galaţi în cadrul contractului «Reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în aglomerarea Mărăşeşti, judeţul Vrancea» LOT 1 şi LOT 2, aferent proiectului cu finanţare europeană «Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în judeţul Vrancea»”, se arată într-un comunicat de presă al CUP.Valoarea totală a proiectului judeţean se ridică la valoarea de 441.765.258 lei. Oficialii susţin că urmare a investiţiei, s-a realizat o îmbunătăţire considerabilă a calităţii apei potabile, „sistemul de alimentare cu apă al localităţii fiind adus la standarde europene”, după cum susţin cei de la CUP. „Concret, a fost reabilitată reţeaua de alimentare cu apă pe 27 de străzi, totalizând o lungime de 11.418 metri. Infrastructura a fost, de asemenea, extinsă pe 11 străzi, cu 4.308 metri. Reţeaua de canalizare a fost extinsă cu un total de 14.579 metri pe 40 de străzi din Mărăşeşti. Cât priveşte consumatorii casnici, proiectul a condus la crearea a 1.051 branşamente la reţeaua de apă şi alte 1.034 racorduri la reţeaua de canalizare. S-au construit atât 4.919 metri conducte de refulare cât şi 3 staţii de pompare a apelor uzate. Populaţia care va beneficia de aceste investiţii, începând cu anul 2013, totalizează 10.000 locuitori”, se mai arată în comunicatul CUP Focşani. Prezentarea rezultatelor proiectului se va face în cadrul unei conferinţe de presă, maine, de la ora 11.00, la sediul CUP Focşani. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.