Economic

Auto Sima Focşani, în parteneriat cu reţeaua germană AutoMeister

Gabriel Sava
22 oct 2013 5435 vizualizări
Cei interesaţi de servicile de reparaţii şi întreţinere pentru toate mărcile de maşini pot plăti şi în rate

Un parteneriat dintre Auto Sima Focşani şi reţeaua de service-uri Auto Meister vine să completeze şi să aducă noi standarde pe piaţa se servicii auto. „Din data de 15 octombrie 2013 concepţia full-service pentru service-uri şi reprezentanţe auto este prezenta şi în Focsani prin intermediul Auto Tivoli, membră a grupului de firme AUTO SIMA. Astfel, această unitate service a devenit atelier partener AutoMeister, oferind servicii de reparaţii şi întreţinere de înaltă calitate pentru toate mărcile de autoturisme. Service-ul nostru auto este situat în Focşani, Calea Munteniei nr. 11, şi reprezintă o alternativă deosebit de avantajoasă pentru vranceni, concurand cu succes  atelierele reprezentanţelor auto”, se arată în comunicatul de presă al grupului Auto Sima Focşani. Printre serviciile asigurate de noul partener AutoMeister se numără diagnoza motorului, reparatii caroserie & vopsitorie, service de frană, electrică auto, service de anvelopre, clima service, revizii şi ITP. Perioada economică mai dificilă i-a făcut pe cei de la Auto Sima să se gandească şi la buzunarul clientului aşa că, fără a face niciun rabat de la calitate, plata se poate face şi în rate. AutoMeister este o reţea de ateliere auto independente, fondată în 1993, ce funcţionează pe baza conceptului de service oferit sub forma de franciză, aparţinând firmei Point S cu sediul în Germania. Acest sistem de franciză este prezent în mai multe ţări europene şi se bucură de o recunoaştere internatională în domeniul calităţii serviciilor de reparaţii şi întreţinere auto. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
Liviu, acum 3785 zile, 11 ore, 44 minute, 19 secunde
Sunt niste tepari. Vand masini care nu sunt ale lor, au km modificati, sunt lovite samd. Problema e ca nu recunosc nimic. Feriti-va de ei. Tot ce spun pot dovedi!!
ion, acum 3836 zile, 7 ore, 3 minute, 51 secunde
Santeti niste hahalere toti cei care vorbiti fara sa stiti absolut nimic. Veniti la service si atunci mai stam de vorba!
mos craciun, acum 3837 zile, 28 minute, 41 secunde
Ma nea Condurache si cu Simache esti prieten? Ce-ai sters comentariile? Te-a sunat pretenasu'? sau vopsitoru'? Banuiesc c-aveti acelasi vopsitor...la cap
gogu, acum 3837 zile, 1 ora, 24 minute, 55 secunde
Daca mai ramane d-l Bogzeanu pe acolo sigur ca vor avea clienti garla..... singurul lucru pe care-l stie e ca :" lasa dom'le , toate fac asa , de vina-s drumurile pe care bagi masina". citeste integral
auto, acum 3837 zile, 8 ore, 27 minute, 42 secunde
@virgil nu inteleg daca spui ca mergi cu masina personala si cu cea de serviciu inseamna ca sti di preturile nu spui "am auzit ca preturile or sa fie".Cred ca esti salariat la Sima!!!
lars, acum 3837 zile, 11 ore, 8 minute, 20 secunde
nenea virgil exista expresia aceea:MAI TAIE DA-O ,,DREACULUI,,!
virgil, acum 3837 zile, 11 ore, 31 minute, 52 secunde
Eu merg cu masina personala si cea de servici la AUTO SIMA si am numai cuvinte de lauda la adresa tuturor angajatilor.Am auzit ca preturile or sa fie pentru buzunarele tuturor.Calitatea si citeste integral
mai conteaza?, acum 3837 zile, 14 ore, 57 minute, 43 secunde
Extraordinar! In ziarul Milcovul ati dat anunt?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.