Economic

Cum arată casa pe care o puteţi cumpăra sub 50.000 de euro

Ziarul de Vrancea
13 oct 2013 1396 vizualizări
Ed Green, un arhitect britanic, a venit cu un design inovator pentru o casă ieftină, proiect cu care a câştigat competiţia The Grand Designs pentru case ieftine, scrie DailyMail. Fiecare tânăr ştie cât de greu este să cumperi o casă, având în vedere veniturile mici şi preţurile ridicate ale locuinţelor.

Pentru a combate această problemă, arhitectul Ed Green a venit cu un design inovator pentru o casă cu trei camere, care costă doar 41.000 de lire (48.000 de euro). Design-ul britanicului a câştigat premiul întâi într-un concurs organizat de  National Self Build Association, o competiţie de proiecte personale de locuinţe. Proiectul oferă cumpărătorilor „scheletul” unei case, permiţându-le să adapteze design-ul iniţial pe gustul lor.
Green este un arhitect din Cardiff al cărui proiect a fost bazat pe hambarele de fân moderne cu structură din oţel. "Poţi cumpăra de pe eBay o structură de hambar de mărimea unei case la numai 2.500 de lire", a spus Green. Din moment ce aveţi cadrul pentru o casă, puteţi să construiţi restul de acolo. "Simplitatea Barnhaus, precum şi faptul că este foarte uşor de construit la un preţ redus, fac proiectul ceva cu adevărat special", a adăugat Green.
Toată casa poate fi construită de o persoană cu experienţă minimă în domeniu, exceptând partea electrică.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
..., acum 3836 zile, 21 ore, 45 secunde
Sunt studiate la cutremurile din Romania sau sunt bun banii si dupa... adica dupa mine potopul
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.