Economic

Consiliul Judeţean a reziliat contractul cu ziarul baronului

Mihai Boicu
23 sep 2013 1164 vizualizări
Instituţia a încheiat un contract la jumătate de preţ cu Televiziunea Romană pentru difuzarea de spoturi publicitare pentru “Drumul podgoriilor vrancene”

În prag de o nouă ediţie a Festivalului Viei şi Vinului, Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a oferit o surpriză şi a anulat contractul încheiat cu firma Media Uno, care editează ziarul controlat din umbră de Marian Oprişan. Motivele acestei decizii nu sunt cunoscute, iar în notificarea trimisă ieri Sistemului de Achiziţii Publice se menţionează doar faptul că s-a reziliat contractul încheiat pe 7 august, în cadrul proiectului “Drumul podgoriilor vrancene”. Valoarea acestuia era de 130.200 de lei, echivalentul a 29.516 euro, cu foarte puţin sub pragul de achiziţie directă a serviciilor, de 30.000 de euro. Contractul reziliat prevedea difuzarea la două televiziuni cu acoperire naţională, a unui spot de 30 de secunde. Acesta ar fi trebuit să fie difuzat de cate cinci ori la fiecare televiziune. După anularea înţelegerii cu Media Uno, CJ a încredinţat direct contractul Societăţii Romane de Televiziune, pentru suma de 64.454 lei, respectiv 14.481 euro. Noul contract prevede “difuzare spoturi publicitare de 30 secunde pe canalul TVR 1 în perioada 23 – 27 septembrie”. Pentru Festivalul Viei şi Vinului a fost realizat un film de 15 minute şi un spot publicitar de 30 de secunde de către firma Bivolul Advertising, care a obţinut 63.000 lei pentru realizarea acestor producţii. Festivalul Viei şi Vinului va avea loc săptămana viitoare, în perioada 3 – 6 octombrie şi are un buget alocat de CJ de 800.000 lei. Manifestarea se va intersecta cu proiectul “Drumul podgoriilor vrancene”, în cadrul căruia vor fi organizate evenimente în localităţile Coteşti, Odobeşti şi Panciu. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.