Economic

Cinci disponibilizaţi din Finanţe şi-au găsit de lucru la Bucureşti

Mihai Boicu
2 sep 2013 2397 vizualizări
Numărul disponibilizaţilor din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vrancea care au rămas, deocamdată, fără loc de muncă s-a redus de la 19 la 14, după ce Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a organizat la Bucureşti un interviu pentru ocuparea posturilor vacante create la nivel central.

350 dintre acestea au fost la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili. Din Vrancea s-au prezentat la concurs opt angajaţi din Finanţe care au pierdut concursul organizat săptămana trecută la Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi. Cinci dintre aceştia au trecut de interviul organizat de conducerea ANAF, iar trei au pierdut, potrivit liderului sindicatului din Finanţele vrancene, Ioan Mihalcea. “Teoetic, toţi vor fi luaţi în calcul dacă se vor mai da posturi vacante de la regiune. Noi am putea avea un post, pentru care s-au prezentat doi candidaţi şi niciunul nu a trecut de testare”, a declarat liderul de sindicat. Alte posturi libere vor fi la Direcţia Regională Antifraudă Constanţa, dar aici probabil că vor avea prioritate comisarii Gărzii Financiare, care au intrat în preaviz. Angajaţii din cadrul Fiscului sunt bulversaţi de această reorganizare instituţională, în condiţiile în care, susţin unii dintre cei rămaşi pe tuşă, instituţia nu le-a acordat nici un fel de protecţie ca funcţionari cu atribuţiuni de control, avand în vedere că au avut un loc de muncă ce i-a expus destul de mult. Aceleaşi surse spun că printre cei care vor ieşi din sistem sunt şi oameni cu experienţă în domeniul controlului fiscal, greu de format, care au atras de-a lungul anilor sume importante la bugetul de stat. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Mario Benuci, acum 3887 zile, 15 ore, 58 minute, 32 secunde
Știi cum erau învățați ei să atragă bani ? Totul pe sistemul,nu te amendez pentru asta că este mare sancțiunea dar trebuie să te amendez așa că ți-o dau pe cealaltă că este mai mică.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.