Economic

Consilierii nu vor fire atarnate, dar nici gropi nereparate

Iulia Crețu
28 iul 2013 681 vizualizări
Consilierii locali focşăneni cer Primăriei condiţii mai drastice pentru operatorii de diferite servicii electronice pentru a repara la loc zonele pe unde intervin.

Discuţia s-a creat în cadrul şedinţei de CL, la proiectul care prevede îngroparea firelor de telefonie sau internet din Focşani. Potrivit dispoziţiilor votate săptămana trecută de consilierii locali, în maximum doi ani de zile, toate rotocoalele de fire agăţate pe stalpii Electrica ar trebui băgate în pămant. Deci, noi gropi, noi “distracţii” pentru cetăţeni, alţi bani pe care municipalitatea îi va da pentru refacerea tranşeelor. “Focşaniul a început să se umple de fire. Am un deja-vu, pentru că în proiect, deşi se spune că intervenţiile se vor face numai pe spaţiul verde, este clar că se vor sparge iar străzi şi alte zone pentru a se ajunge la blocuri. Trebuie nişte contracte mult mai ferme pentru a reface zonele sparte. De asemenea, ar fi ideal dacă s-ar lucra în sincron”, a spus Nicu Tănase de la PDL. Cu privire la acest proiect s-a pronunţat şi Bogdan Matişan, de la PSD, care a precizat că de la bun început ar fi fost nevoie de nişte reglementări pentru operatorii care şi-au agăţat firele de stalpii Electrica. “Ar trebui un proiect care să stabilească nişte reguli, pentru că traversările se vor face şi pe sub covorul asfaltic. Era bine ca aceste lucrări să fie reglementate de la bun început, nu toată lumea să pună fire pe unde vrea şi nu vrea”, a spus şi Bogdan Matişan. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.