Economic

Iar se opreşte apa caldă

Iulia Crețu
21 iun 2013 1600 vizualizări
Cu oala pe aragaz. Aşa vor sta toţi focşănenii racordaţi la sistemul centralizat al ENET de producere şi furnizare a agentului termic.

Marţi şi miercuri, duşurile vor curge mai mult pe apă rece, asta dacă rezistaţi la şocuri termice. ENET anunţă că opreşte furnizarea pentru a putea lucra la înlocuirea reţelelor de transport şi distribuţie. “SC ENET SA Focşani anunţă că, marţi 25 iunie 2013,  furnizarea apei calde de consum va fi sistată în Municipiul Focşani din cauza lucrărilor privind modernizarea punctelor termice şi înlocuirea reţelelor de transport şi distribuţie.
Furnizarea va fi reluată miercuri 26 iunie 2013, dimineaţa, în Cartierul Sud şi pe strada Bucegi, iar pentru centru, gară şi strada Independenţei în jurul orei 18.00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar noua reţea înseamnă o eficientizare a costurilor prin reducerea pierderilor cu agentul termic, ceea ce va conduce, implicit, la facturi mai mici pentru clienţii noştri”, se arată în comunicatul de presă al societăţii de termoficare. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
agentul 00termic, acum 3954 zile, 12 ore, 29 minute, 34 secunde
"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar noua reţea înseamnă o eficientizare a costurilor prin reducerea pierderilor cu agentul termic, ceea ce va conduce, implicit, la facturi mai mici citeste integral
emy, acum 3954 zile, 8 ore, 18 minute, 33 secunde
am o veste proasta sa-ti dau. asta se intampla cu toate produsele si peste tot in lume. s-au te-ai astepta ca ala sa-ti vanda tie agentul termic la costul de productie. In orice produs il cumperi tu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.