Economic

Vom deveni bază Vodafone pentru şapte ţări

Ziarul de Vrancea
18 mar 2013 922 vizualizări
Incidentele de reţea pentru serviciile de voce şi date furnizate de reţelele grupului britanic Vodafone din şapte ţări din Europa, inclusiv Romania, vor fi monitorizate şi gestionate, de la 1 aprilie, de la un centru dezvoltat în Bucureşti, potrivit directorului general al companiei, Inaki Berroeta.

"Alegerea Romaniei pentru operarea acestui centru regional al Vodafone, denumit Danubius Network Operations Center, este o realizare extraordinară. Reţeaua Vodafone Romania a devenit un punct de reper în excelenţă tehnologică, atat la nivel european, în cadrul Vodafone Group, cat şi în Romania, aşa cum au arătat-o numeroasele certificări independente pe care le-a obţinut de-a lungul timpului", a afirmat Berroeta, într-o conferinţă de prezentare a centrului. La randul său, directorul tehnic al operatorului roman, Giovanni Chiarelli, a spus că centrul Danubius şi-a început activitatea în iulie 2011, cand a început monitorizarea operaţiunilor reţelelor Vodafone din Italia şi Romania, urmate de subsidiarele din Grecia şi Germania. "De la 1 aprilie, alte trei reţele Vodafone - Olanda, Cehia şi Albania - vor fi adăugate activităţii centrului din Bucureşti, ceea ce înseamnă că acesta va asigura, prin intermediul celor peste 250 de ingineri, buna funcţionare a reţelelor Vodafone din 7 ţări", a spus Chiarelli.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.