Economic

Depunere de jurămant pentru noii experţi şi contabili

Gabriel Sava
15 feb 2013 1845 vizualizări
Vineri, experţii contabili şi contabilii autorizaţi care au promovat cu succes examenul de aptitudini de la finalul anului 2012, au depus jurămantul. Festivitatea a avut loc la sala de curs a filialei CECCAR Vrancea

“Preşedintele filialei, economistul Viorel Budeanu, a evidenţiat importanţa calităţii de expert contabil şi contabil autorizat precum şi rolul pe care aceştia îl au atat în plan social dar şi pentru apărarea interesului public. De asemnea a subliniat rolul pe care CECCAR îl are în sprijinirea membrilor săi, privind educaţia, etica şi calitatea- comandamente fundamentale ale profesiei”, se arată într-o notă de presă a filialei experţilor contabili şi a contabililor autorizaţi din Vrancea. Printre persoanele care au fost invitate să le vorbeacă noilor colegi se numără şi directorul executiv al filialei, Liliana Mănescu dar şi economista Crenguţa Bodoc, în calitate de lector abilitat, care s-a implicat în pregătirea profesională a proaspeţilor absolvenţi pe durata stagiaturii. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.