Economic

Surpriză neplăcută pentru catalani

Ziarul de Vrancea
17 ian 2013 792 vizualizări
În Cupa Spaniei, Barcelona a fost egalată pe teren propriu de Malaga, echipă aflată în inferioritate numerică * careul de aşi ai Cupei Italiei

Cupa Spaniei. Înaintea primei manşe a sferturilor de finală, toată lumea se întreba cu ce scor va caştiga Barcelona meciul cu Malaga, de pe "Nou Camp", ştiut fiind că Barça s-a impus duminică, în campionat cu 3-1 chiar pe stadionul din Malaga. Însă scorul a fost doar 2-2. Malaga a deschis scorul în min. 25 prin Iturra, dar gazdele au înscris două goluri rapide în min. 29 şi 30 (Messi şi Puyol). Aproape de final ('89), Malaga a egalat prin Camacho, deşi se afla din min. 74 în inferioritate numerică, după eliminarea lui Monreal. Real Zaragoza, cu Săpunaru integralist, a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0. Cu o zi în urmă, Real Madrid, a caştigat cu 2-0, pe teren propriu, cu Valencia.
Cupa Italiei: Roma a completat careul de aşi a competiţiei eliminatorii, alături de Inter, Lazio şi Juventus. Romanii au caştigat în deplasare, după prelungiri, o partidă dificilă şi frumoasă cu Fiorentina, scor 1-0, printr-un gol marcat de Destro ('97). Din minutul 115, Roma a rămas în zece jucători, arbitrul văzand un "cot" aplicat de Taddei asupra lui Valero, aflat în alergare. Taddei primise primul cartonaş galben cu două minute înainte de eliminare. Cu puţin înainte de fluierul final, Cuadrado (F) şi Dodo (R) s-au luat la harţă şi au văzut ambii cartonaşul roşu.
Cupa Angliei: Manchester United şi Arsenal Londra s-au calificat în 16-imile de finală, după ce au învins cu scorul de 1-0, echipele West Ham, respectiv Swansea. Cele patru echipe au fost nevoite să rejoace partidele din această fază a competiţiei deoarece au terminat la egalitate meciurile programate iniţial, scor 2-2 (ambele jocuri). Manchester United a învins echipa West Ham, datorită unui gol înscris în minutul 9 de Wayne Rooney, care a revenit astfel cu succes pe teren, după trei săptămani de absenţă. United va întalni în 16-imile de finală ale Cupei Angliei formaţia Fulham. Arsenal s-a impus în faţa formaţiei Swansea prim golul marcat de Wilshere, în minutul 86, şi va întalni în faza următoare echipa de ligă secundă Brighton and Hove. Venind vorba de Anglia, într-o restanţă din etapa a XVII-a din Premier League: Chelsea - Southampton 2-2. Ba ('25), Hazard ('45) / Lambert ('58), Puncheon ('75).  Partida ar fi trebuit să se dispute în luna decembrie, dar a fost amanată deoarece formaţia Chelsea a participat în perioada respectivă la Campionatul Mondial al cluburilor. Chelsea ocupă locul trei în clasamentul campionatului englez, cu 42 de puncte. Lider este Manchester United, cu 55 de puncte, iar pe poziţia a doua se află Manchester City - 48 de puncte.
Cupa Ligii Franţei: Rennes s-a calificat în finală, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Montpellier, în semifinalele competiţiei.  Golurile au fost înscrise de Feret ('7) şi Erding ('51). Rennes revine pe Stade de France pentru o finală după ce, în urmă cu patru ani, a fost învinsă de Guingamp în ultimul act al Cupei Franţei, scor 1-2. Rennes va întalni în finala Cupei Ligii Franţei, în data de 20 aprilie, echipa lui Bănel Nicoliţă, AS Saint-Etienne.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.