Economic

Turul Vrancei: Victorie importantă de ziua antrenorului

Ziarul de Vrancea
10 oct 2012 702 vizualizări
Echipa de futsal Progresul Focşani a caştigat marţi seara meciul disputat la Sala Polivalentă cu United Galaţi

Focşănenii s-au impus cu scorul de 7-6 la capatul unui meci foarte disputat şi au dedicat victoria antrenorului principal, Petrache Gurguiatu, care a împlinit 53 de ani. Progresul a dominat partida pe aproape tot parcursul celor 35 de minute, dar jucătorii au avut emoţii pe final cand gălăţenii au punctat de patru ori şi s-au apropiat la un singur gol. Eroul meciului a fost Emilian Chivu, autor a cinci goluri. Pentru vranceni au mai punctat Stanciu şi Toader. Pentru gălăţeni golurile au fost reuşite de Moldoveanu -3 şi Apostol, în timp ce fostul jucator de la Focşani, Curteanu, a punctat de două ori. Progresul a acumulat 9 puncte după disputarea a patru etape şi se află pe podiumul ligii I de futsal. Un rol important în partida de ieri, transmisă în direct de Digisport, a avut şi publicul spectator care şi-a încurajat echipa. După evoluţia excelentă din primele etape, echipa de futsal aşteaptă ajutorul autorităţilor locale care la următoarea şedinţă de consiliu local au pe masa de lucru şi proiectul de hotărare pentru susţinerea singurei echipe de linga I din Focşani. (D. C.)


Utilizarea produselor biocide, în atenţia inspectorilor sanitari


Inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea vor demara un control ce vizează utilizarea produselor biocide (care împiedică înmulţirea microorganismelor). Ministerul Sănătăţii a solicitat ca în perioada 15  - 31 octombrie să se facă inspecţii la unităţile de desfacere şi utilizatori pentru verificarea produselor biocide plasate pe piaţă, dar şi la producători, importatori, distribuitori, în unităţile de depozitare, desfacere pentru verificarea respectării deciziilor de interzicere a comercializării unor produse biocide. Inspectorii sanitari vor avea în vederea respectarea reglementărilor legale în vigoare în ceea ce priveşte conformitatea produselor biocide, avizare, etichetare, utilizare. În cazul în care se vor constata nereguli se vor aplica sancţiuni contravenţionale sau termene pentru remedierea deficienţelor. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.