Economic

Ienei a fost externat

Ziarul de Vrancea
1 oct 2012 670 vizualizări
Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a Romaniei şi al echipei Steaua Emeric Ienei a fost externat, ieri, de la Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, unde fusese operat pe cord

 

Soţia lui Emeric Ienei, Ileana, a declarat, ieri,  corespondentului MEDIAFAX, că fostul antrenor a fost externat şi se simte bine.  Fostul antrenor a părăsit, ieri dimineaţă, Institutul Inimii cu maşina familiei şi a plecat spre Oradea, unde locuieşte, fiind însoţit de soţia sa, de fiica sa şi de ginere.  Emeric Ienei a fost internat, în 21 septembrie, la Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu" din Cluj iar în 23 septembrie a fost operat pe cord, intervenţia durand 

 

Arbitri italieni la Steaua - Copenhaga

Meciul Steaua - FC Copenhaga, contand pentru etapa a doua a grupei E a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă din Italia, avandu-l la centru pe Luca Banti, informează site-ul oficial al grupării steliste. Luca Banti va fi ajutat de asistenţii Riccardo di Fiore şi Luca Maggiani, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Andrea Gervasoni şi Domenico Celi. Rezervă a fost desemnat Giorgio Niccolai, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de către observatorul austriac Fritz Stuchlik. Delegatul UEFA pentru această partidă este maghiarul Marton Esterhazy.  Banti este născut în 1974, şi-a început cariera în 1991 şi a obţinut, patru ani mai tarziu, premiul pentru cel mai bun arbitru debutant in Serie A. A fost inclus pe listele UEFA şi FIFA în 2009 şi a oficiat, pană în prezent, peste 100 de jocuri din prima liga italiană. Steaua va juca în compania echipei FC Copenhaga joi, la Bucureşti, de la ora 22.05, şi în 6 decembrie, în Danemarca.Tot în Liga Europa, o brigadă romanească, Alexandru Tudor - Cristian Nica, Aurel Ioniţă, plus Octavian Şovre (rezervă), Ovidiu Haţegan, Sebastian Colţescu (adiţionali), vor conduce meciul PSV Eindhoven - Napoli, din grupa F.


Dorel Stoica s-a săturat de Siria

Fotbalistul Dorel Stoica a revenit în ţară, de la campioana Siriei, Al Shorta, şi a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că situaţia din această ţară l-a făcut să ia această decizie. "Am revenit pentru că nu m-am simţit bine. Situaţia din Siria m-a făcut să fiu nesigur în privinţa randamentului meu. Regret că am plecat în momentul în care ei îşi doreau să continui acolo şi îmi cer scuze faţă de antrenorul Valeriu Tiţa, care mi-a fost un mentor de cand l-am cunoscut şi m-a îndrumat doar la bine. Al Shorta este o echipă foarte bună, joacă în Cupa Asiei şi va face performanţă. Le doresc să caştige Cupa Asiei, cat despre mine, vom vedea ce va fi. Acum vreau doar să mă liniştesc", a declarat Dorel Stoica. Mijlocaşul în varstă de 33 de ani, fostul căpitan al Universităţii Craiova şi jucător la Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, a revenit în ţară de două săptămani. El a semnat cu Al Shorta un contract valabil pană la 1 februarie 2013.  Dorel Stoica a mai evoluat în urmă cu 2 ani la echipa Al Ettifaq din Arabia Saudită, avandu-l antrenor la acea vreme pe Ion Marin.


Dulca a părăsit "şepcile roşii"

Preşedintele Universităţii Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Cristian Dulca a demisionat de la conducerea tehnică a formaţiei clujene, motivand că s-a săturat de instabilitatea de la echipă, jucătorii urmand a fi pregătiţi de secundul Marius Popescu.  "Acum o oră Cristi Dulca m-a anunţat că a demisionat. A motivat că s-a săturat de instablitatea de la echipă, de circul şi scandalul care continuă în fiecare zi. Mi-a spus că a crezut mult într-un ajutor pentru echipă, care nu a mai venit niciodată. A mai spus că nu mai poate motiva jucătorii, care au ajuns să fie ameninţaţi de fani pe stradă şi să le fie frică să meargă la antrenament. Am şi vorbit cu antrenorul secund Marius Popescu, el rămane antrenor pentru acest meci, iar în această după-amiază va conduce primul antrenament. Nu ştiu ce va face Cristi Dulca în continuare", a declarat Prodan.  Antrenorul Cristian Dulca semnase un contract valabil pe un sezon cu Universitatea Cluj la 26 iulie.

 

S-a supărat pe antrenor

Atacantul spaniol al echipei Athletic Bilbao Fernando Llorente a părăsit şedinţa de antrenament de ieri, după o altercaţie cu antrenorul Marcelo Bielsa. "Llorente a părăsit terenul de antrenament într-un mod neaşteptat, după un schimb de replici cu Marcelo Bielsa, care nu părea mulţumit de randamentul atacantului la această şedinţă matinală", scrie cotidianul Marca. Acest episod arată tensiunea care există de la începutul sezonului între antrenorul argentinian şi internaţionalul spaniol de 27 de ani, care a anunţat că nu-şi va mai prelungi contractul cu gruparea bască. De atunci, Llorente a jucat foarte puţin, el intrand în minutul 65 al derbiului basc cu Real Sociedad (2-0), de sambătă. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.