Economic

Cameră video Samsung cu 400 de lei la magazinul Finanţelor

Mihai Boicu
19 sep 2012 25084 vizualizări
Fiscul vinde terenuri, utilaje, cereale dar şi alte mărfuri diferse confiscate de la cei puşi pe evaziune fiscală.Direcţia de Finanţe a făcut confiscări de o jumătate de milion de lei

Valoarea bunurilor confiscate şi intrarea în proprietatea statului de la începutul anului pană în prezent se ridică la 508.330 lei, potrivit unui anunţ făcut de Direcţia Finanţelor Publice Vrancea. Gradul de valorificare a fost de 87,64%, adică în urmă vanzării s-a obţinut suma de 466.280 lei. Cea mai mare parte a bunurilor s-a vandut prin vanzări directe, care s-au ridicat la 427.380 lei. Direcţia de Finanţe a obţinut prin comercializarea în magazinele proprii doar 21.570 lei. Printre bunurile confiscate scoase la licitaţie se numără şi cateva cu valoare mare, cum ar fi un teren de aproape 1.000 mp în Odobeşti, strada Cetatea Crăciuna, unde preţul de pornire, fără TVA, este de 14.891,13 lei. De asemenea, un buldoexcavator marca “JCB” model “3XC” are un preţ de pronire de 12.580,65 lei fără TVA. Acesta se găseşte în custodie la Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale Vrancea. La Comcereal se găsesc 3.285 kg seminţe floarea soarelui, de asemenea confiscate, cu preţ de pornire 1,4 lei/kg taxare inversă. Printre bunurile confiscate sunt şi unele cu valoarea mică, cum ar fi prize cu cap prelungitor – 1,5 lei/buc TVA inclus, ştechere ceramce – 0,63 lei/buc TVA inclus, cuple prize ştechere la acelaşi preţ, stilouri, pixuri, camere biciclete, semne circulaţie începători, pungi pentru ornat din plastic, maieuri sau colanţi de damă. O cameră video Samsung costă la Finanţe 400 lei, cu tot cu TVA. Cei interesaţi pot merge la la magazinul Direcţiei de Finanţe, situat în B-dul Independenţei 24. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.