Economic

Turul Vrancei: Inaugurare de top pe piaţa anvelopelor din Vrancea

Raluca Manolache
12 sep 2012 1435 vizualizări
Primul magazin-service Premio se deschide la Focşani. Gazdele evenimentului care va avea loc azi, începand cu ora 12.00, au anunţat inaugurarea primului magazin- service Premio de profil din Vrancea.

“Importanţa extinderii Premio în România este dată atât de nivelul ridicat de investiţie cât şi de standardul european impus pe piaţa românească a service-ului şi retail-ului cu anvelope. Franciza Premio este o franciză uşoară, introdusă pe piaţa europeană în 1996 de Goodyear German Franchise în vederea standardizării calităţii serviciilor de profil în întreaga Europă”, au precizat reprezentanţii Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat S.C. Total Service 2001 S.R.L. Focşani. Vom reveni cu amănunte de la inaugurare. (G. S.)

Un muncitor a căzut de pe acoperiş

Un bărbat de 57 ani, din Focşani, angajat al unei societăţi comerciale, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a căzut de pe un acoperiş, în timp ce efectua cateva reparaţii. Potrivit poliţiei, Ştefan B., în timp ce executa lucrări de întreţinere la acoperiş, a căzut de la o înălţime de circa 3 metri. Acesta a suferit mai multe leziuni traumatice şi a fost internat în secţia de ortopedie. Cazul a fost preluat de procurori şi inspectorii de muncă. Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă, domeniul construcţiilor prezintă risc ridicat de accidentare, motiv pentru care la firmele din domeniu au fost efectuate verificări în ultimele săptămani. (R. M.)

Spitalele trebuie să raporteze lunar cum au cheltuit banii


Spitalele sunt ţinute din scurt de Ministerul Sănătăţii. Pe site-ul Ministerului Sănătăţii www.ms.ro a fost publicat ordinul prin care spitalele sunt informate că trebuie să raporteze lunar cum sunt cheltuiţi banii alocaţi. Conform acestui ordin, ordonatorii de credite ai spitalelor publice, indiferent de modul de subordonare, au obligaţia să afişeze lunar pe pagina de web creată în acest scop de MS, până la data de 20 a lunii curente pentru luna anterioară, situaţia privind execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli al spitalului public, avizată de ordonatorul principal de credite. De asemenea, pană la data de 25 a lunii curente pentru luna anterioară, MS are obligaţia să verifice dacă situaţiile au fost afişate pe site şi să notifice ordonatorii principali de credite ai spitalelor publice şi Ministerul Finanţelor Publice în cazul nerespectării termenului stabilit. Managerii de spitale vor răspunde cu funcţia pentru realitatea informaţiilor transmise. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.