Economic

Umbrărescu, interesat să lucreze pe autostrăzile din Transilvania

Iulia Crețu
26 aug 2012 1716 vizualizări
Regele asfaltului, Dorinel Umbrărescu, a depus oferte pentru construcţia unui segment al autostrăzii Timişoara-Lugoj şi pentru un tronson din autostrada Transilvania, după cum a anunţat Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Pentru a turna asfalt între Timişoara şi Lugoj s-au mai arătat interesate alte nouă companii şi consorţii de companii, în timp ce pentru autostrada Transilvania, sector 3A, Cluj Vest (Gilău) – Mihăieşti, km 0^000 - km 25^500, tronsonul 3A1, km 0^000 - km 8^700 au venit cu oferte, în afară de Umbrărescu, alte 12 firme. Societăţile „regelui asfaltului”, Spedition UMB – Tehnostrade ar putea lucra în Ardeal, dacă vor caştiga licitaţiile. Ministerul Transporturilor a anunţat că oficialii Comisiei Europene au aprobat finanţarea nerambursabilă din fonduri europene pentru construcţia autostrăzii Timişoara - Lugoj şi a variantei de ocolire a oraşului Timişoara la standard de autostradă, proiect cu o valoare totală de 248,1 milioane euro. În Vrancea, Umbrărescu încă mai are de încasat bani pentru lucrările pe datorie de pe Ojdula. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.