Economic

Poştaşii protestează împotriva mediocrităţii şefilor

Sorin Tudose
9 aug 2012 2750 vizualizări
Sindicatul Lucrătorilor Poştali din Romania, organizaţie sindicală ce numără peste 25.000 de membri din cei circa 33.000 de angajaţi ai Poştei Romane, pornesc acţiunile de protest în toată ţara.

Astăzi, între orele 9.00-11.00, aproximativ 100 de poştaşi vor protesta în faţa Companiei Naţionale Poşta Romană. Printre motivile iniţierii protestelor se număr incertituinea păstrării locului de muncă. “Această îngrijorare vine din faptul că în ultimii ani, managementul CN Poşta Romană nu a mai încheiat contracte noi prin care să se aducă venituri, nu a mai adus activităţi noi, nu şi-a asumat deloc rolul de manager creativ, ci doar pe acela de administrator mediocru ce ţine echilibrul societăţii pe care o administrează exclusiv prin amputarea drepturilor angajaţilor. Faptul că salariaţii sunt obligaţi să cumpere din bani proprii diverse materiale şi consumabile necesare prestării activităţii poştale, faptul că de peste 3 ani CNPR se află în continuu proces de organizare şi reorganizare cu un singur efect-instabilitatea şi pierderea de segmente de piaţă”, acuză poştaşii. Se pare că în judeţul nostru nu vor avea loc proteste, Vrancea nefiind menţionată nici direct nici indirect pe programul protestelor, cu toate că în toate regiunile sunt anunţate mitinguri. Reprezentanţii sindicatului la nivel local nu au putut fi contactaţi ieri. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.