Economic

Încasări de 56,21 milioane lei la buget în luna iulie

Mihai Boicu
7 aug 2012 847 vizualizări
Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea a avut în luna iulie încasări de 56,21 milioane lei, mai mari cu 5,66% decat programul trasat de Ministerul Finanţelor Publice.

Cea mai mare parte din sumă a fost reprezentată de veniturile bugetului de stat, care s-au ridicat la 23,57 milioane lei. Ca de obicei, cele mai importante surse de venituri au fost impozitul pe venit – 11,62 milioane lei, impozitul pe profit – 6,86 milioane lei şi taxa pe valoare adăugată - 4,24 milioane lei. La Fondul naţional unic de asigurări de stat s-au încasat în luna iulie 8,79 lei. De asemenea, la bugetul asigurărilor sociale de stat veniturile s-au ridicat la 23,17 milioane lei. Cea mai mică sumă s-a strans la şomaj, de 0,68 milioane lei. „De la începutul anului 2012 încasările la bugetul general consolidat au fost de 369,84 milioane lei, cu 8,12% mai mult faţă de programul de încasări transmis de Ministerul Finanţelor Publice. Faţă de perioada similară a anului precedent încasările la bugetul general consolidat sunt mai mari cu 3,48%”, au precizat reprezentanţii Direcţiei de Finanţe într-un comunicat de presă. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.