Economic

Turul Vrancei:Fostul primar la Milcovul, condus ieri pe ultimul drum

Ziarul de Vrancea
7 aug 2012 3277 vizualizări
Nicolae Barbăroşie,fostul primar al comunei Milcovul din perioada 2004 - 2008,a trecut în nefiinţă sambătă, la varsta de 64 de ani. Decesul acestuia a intervenit pe fondul unor probleme grave de sănătate care nu au mai putut fi tratate, în ciuda tututor eforturilor

Fostul primar democrat a fost înmormantat ieri în localitatea pe care a condus-o timp de patru ani. Nicolae Barbăroşie a fost un om apreciat în localitate, consătenii săi spunand că a fost “un primar serios şi devotat comunităţii”. În ultimii ani acesta s-a retras din administraţie, pe fondul problemelor de sănătate.  (M. B.)

Oprişan, luat în calcul pentru postul de ministru de Interne


Ioan Rus (PSD) a demisionat ieri din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, împreună cu secretarul de stat Victor Paul Dobre (PNL), pe fondul disensiunilor politice de după referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Ministrul demisionar a declarat că asupra sa s-au făcut presiuni, “începand cu Traian Băsescu şi continuand cu Crin Antonescu”. Potrivit unor surse citate de Gandul, printre posibilii înlocuitori ai ministrului social – democrat s-a numărat ieri şi Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean, un mai vechi doritor al acestui fotoliu ministerial. În cele din urmă, ministru de Interne a fost desemnat Mircea Duşa, care a depus aseară jurămantul de învestitură alături de ceialţi patru noi miniştri din cabinetul Ponta.  (S. V.)

Canicula reduce programul de lucru al poliţiştilor


Poliţiştii vranceni vor avea la începutul acestei săptămani un program redus de lucru. Temperaturile ridicate, care au ajuns ieri pană la 42 de grade în Focşani, i-au determinat pe şefii Poliţiei să ia decizia de a reduce programul de lucru al celor care vor patrula pe străzi. De asemenea, cei care ies pe teren vor avea parte de repaus pentru a evita să devină victimele căldurii. “Programul de lucru va fi de la orele 7.00 pană la 14.00. Acesta este valabil pentru cei care stau la birou. Pentru cei care ies pe teren orarul va fi 40 de minute de lucru şi 20 de minute de repaus, în locuri răcoroase, în special la umbră”, ne-a spus inspectorul Angelin Ciobanu, şeful SNPPC Vrancea. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.