Economic

Noii contabili şi experţi contabili din CECCAR au depus jurămantul

Mihai Boicu
2 iun 2012 2508 vizualizări
Corpul Experţilor Contabili şi Contabili Autorizaţi din Romania (CECCAR), filiala Vrancea, i-a primit în randurille sale pe membrii care au promovat examenul de aptitudini în sesiunea noiembrie 2011.

Ceremonia de depunere a jurămantului a avut loc în sala de curs „V. V. Protopopescu” şi a debutat cu un moment de reculegere în memoria fondatorului şi fostului preşedinte al CECCAR, prof. univ. dr. Marin Toma. Viorel Budeanu, preşedintele CECCAR Vrancea, le-a spus proaspeţilor absolvenţi să-şi desfăşoare cu respect şi profesionalism meseria, „să fie mandri de calitatea dobandită şi să nu uite că sunt o verigă importantă pentru societatea în încercarea de a ieşi cu bine din criza economică şi socială încă prezentă în Romania”. La randul său, directorul executiv Liliana Mănescu a atras atenţia că profesia de contabil trebuie să răspunsă celor trei comandamente de bază: calitatate, educaţie, etică. Noii membri ai CECCAR au depus apoi jurămantul şi s-au angajat să respecte legile ţării, Regulamentul Corpului Experţilor Contabili şi Codul Etic, după care au primit au primit carnetele şi parafele. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.