Economic

Hoata din farmacie, gasita dupa gratii pentru alte pungasii

Gabriel Sava
22 apr 2012 1025 vizualizări
O femeie de 31 de ani, cu mîini dibace în ale furatului, s-a ales cu un nou dosar penal întrucît a furat clienta unei farmacii aflată în incinta unui punct de lucru al Sensiblu.

Foto
 Ramona Mărioara Lupu a fost trimisă în judecată pentru că, spre finalul anului trecut, a subtilizat dintr-o poşetă un portofel cu documente şi bani. Procurorii au depistat-o pe femeie în stare de detenţie, în penitenciarul de la Bacău, unde se află arestată în altă cauză. Femeia a recunoscut comiterea faptei şi, chiar dacă era însoţită de un alt bărbat, identificat la rîndul său, Lupu a declarat că a acţionat de una singură. Din nefericire pentru păgubită, aceasta nu şi-a mai recuperat decît documentele pe care le avea în portofel, suma de 250 lei fiind cheltuită de inculpată. Procurorii vrînceni au mai descoperit că femeia are “experienţă” în domeniul “muncii” prin buzunarele oamenilor neatenţi. Poliţiştii au derulat tocmai în acest sens mai multe campanii, atît de informare cît şi de prevenire a unor astfel de fapte. Din păcate însă, bătrînii şi copiii cad de cele mai multe ori victimele hoţilor de buzunare. Cel mai des, hoţii de buzunare acţionează în zonele aglomerate, în mijloace de transport sau în localuri publice. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.