Economic

Direcţia de Finanţe a adus la buget 54 de milioane de lei

Mihai Boicu
9 apr 2012 858 vizualizări
Încasările bugetare din luna martie ale Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vrancea s-au ridicat la 54,57 milioane lei.

Suma este mai mare cu 21,14% faţă de programul de încasari trasat de Ministerul Finanţelor Publice şi 12,03% în comparaţie cu perioada similară a anului trecut. Veniturile bugetului de stat au fost de 23,6 milioane lei, mai mari faţă de programul de 19,1 milioane lei. Din această sumă, cei mai mulţi bani au fost aduşi de impozitul pe profit - 6,6 milioane lei, impozitul pe venit – 9,9 milioane lei, TVA – 6,6 milioane lei. Bugetul de asigurări de sănătate a avut încasări în sumă de 9,2 milioane lei, faţă de 7,3 milioane lei cît era stabilit. La bugetul asigurărilor sociale de stat s-au realizat venituri în cuantum de 21,1 milioane lei, cu 17,95% peste program. Bugetul de şomaj a adus cele mai venituri, de 611.586 lei. “De la începutul anului 2012 încasările realizate la bugetul general consolidat s-au ridicat la 153,61 milioane lei, mai mult cu 10,2% faţă de programul de încasări bugetare comunicat de Ministerul Finanţelor Publice şi 4,62% faţă de perioada similară a anului trecut”, precizează responsabilii Direcţiei de Finanţe într-un comunicat de presă. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.