Economic

VIDEO!!! ADVERTORIAL: Noul Beetle a fost lansat sîmbătă seara şi la Focşani

Dan Chiriac
4 mar 2012 2728 vizualizări
Noul model VW atinge 260 km/h şi consumă 4,3 litri la suta de kilometric u preţul autoturismului începe de la 12.491 euro fără TVA

Sîmbătă seara, noul model Beetle, lansat de dealerul regional Volkswagen, a fost lansat oficial şi la Focşani. Într-o atmosferă relaxată, retro, înţreţinută de un saxofonist care a încercat să îmbine fineţea noului model cu muzica de bun gust, invitaţii au remarcat calităţile “broscuţei”. Reprezentanţii firmei Scorpion, dealer regional Volkswagen, Audi şi SEAT, şi-au primit invitaţii alături de cîteva domnişoare superbe. Oameni de afaceri, dar şi funcţionari sau simpli iubitori de maşini au onorat invitaţia celor de la compania auto Scorpion Focşani şi au privit un film documentar despre noua broscuţă şi istoria mărcii. Printre invitaţi s-a aflat şi solistul trupei “Provincialii”, Ionuţ Ungureanu, alături de soţia Florentina, omul de afaceri Silviu Simiz, Andreea şi Gabi Prescură, şi alţi reprezentanţi din noua generaţie afacerilor vrîncene. Patronul firmei Scorpion, Vasile Scînteianu, a fost amfitrionul serii. Beetle a devenit un simbol al istoriei automobilului graţie poveştii de succes a „Broscuţei” Volkswagen. Beetle a fost mai bine de şase decenii una dintre maşinile iconice ale producătorului german, dar şi o maşină cu tradiţie şi personalitate. Cu peste 22,5 milioane de unităţi vîndute în întreaga lume, de la lansarea oficială pe piaţă în anul 1938, Beetle a mai fost relansat pe piaţă şi în anii 1998, sub denumirea The New Beetle, iar în 2010 cu titlul „The Final Edition”. Volkswagen Bettle a fost lansată pe pieţele din Europa şi SUA spre sfîrşitul anului 2011 şi a ajuns acum şi la Focşani. „Mulţumită noului design şi a tehnologiei de ultimă generaţie, Beetle este o maşină a secolului 21, mai marcantă, mai sportivă şi mai încrezătoare”, o recomandă producătorii. Volkswagen Beetle 2012 va fi înzestrat, în funcţie de pieţele de desfacere internaţionale, cu propulsoare diesel şi pe benzină, toate cu 4 cilindri, variînd de la 77 kW / 105 CP, 118 kW / 160 C,P la 147 kW şi 200 CP. Motorizările pe benzină vor beneficia de tehnologia TSI, iar cele pe motorină de TDI. Toate motorizarile disponibile sînt compatibile standardelor Euro-5, iar consumul cel mai mic este înregistrat de versiunea de propulsie 1.6 TDI, cu doar 4.3 L mixt /100 km, după cum se arată în prezentarea făcută de producătorul german. La capitolul transmisii vor fi disponibile atît cele manuale, dar şi automate de tip DSG în 6 trepte. „Broscuţa” a fost admirată de toţi cei prezenţi în cafeneaua Extrem din Focşani. Aceştia au remarcat că, în ciuda dimensiunilor mici, Beetle este o maşină sigură, care are pe bord 260 km/h. Toate elemenetele folosite la fabricarea maşinii respectă moda retro. Preţul de vînzare al autoturismului începe de la 12.491 euro fără TVA pentru versiunea 1.2 TSI 105 CP M6. Dealerul Volkswagen vă oferă şi bucuria unui drive-test cu Noul Beetle si vă aşteptă la showroomul Volkswagen din Focşani, Calea Moldovei 16, tel 0237.236.866. (Dan CHIRIAC)

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.