Economic

389 de furnizori vor primi bani de la bugetul Sănătăţii

Raluca Manolache
14 feb 2012 975 vizualizări
Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea a finalizat procedura de contractare şi o realizat o situaţie cu furnizorii ce au dorit să primească şi în acest an bani de la bugetul Sănătăţii.

Este vorba despre 389 de furnizori de servicii medicale. 381 dintre aceştia s-au aflat în contract cu instituţia şi anul trecut, iar opt au intrat în contract abia în acest an. Creditele bugetare pentru anul 2012 care trebuie să asigure decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor şi dispozitivelor medicale contractate cu CAS Vrancea se prezintă astfel: medicamente cu şi fără contribuţie personală – 39, 6 milioane lei, medicamente pentru boli cronice cu risc crescut utilizate în programele naţionale cu scop curativ – 1,5 milioane lei, dispozitive şi echipamente medicale – 1,4 milioane lei, îngrijiri medicale la domiciliu – 61 mii lei, asistenţa medicală pentru specialităţile clinice – 2,4 milioane lei, asistenţa medicală pentru specialităţile paraclinice – 1,6 milioane lei, asistenţa medicală stomatologică – 495 mii lei, asistenţa medicală primară – 16,6 milioane lei, centre de permanenţă – 67 mii lei, servicii medicale în unităţi sanitare cu paturi – 63,8 milioane lei, servicii de urgenţă prespitaliceşti şi transport sanitar – 11,7 milioane lei. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dr Any Drollinger, acum 4427 zile, 3 ore, 4 minute, 44 secunde
Cladirea din fotografie nu mai e de mult timp sediul CAS. Acesta se afla langa spitalul judetean.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.