Economic

Ate Bank a restructurat datoriile abatorului lui Trăşculescu

Mihai Boicu
31 ian 2012 1455 vizualizări
TSDM Dollar Prod este la un pas de a evita falimentul şi a intra în reorganizare judiciară, după ce creditorii au fost de acord cu planul de reorganizare al societăţii administrată de Florin Silviu Trăşculescu, tatăl deputatului PDL Alin Trăşculescu.

Administratorul judiciar desemnat de instanţă a afirmat la termenul de ieri că Ate Bank Romania, care are de recuperat 7,5 milioane lei din totalul restanţelor de 8,5 milioane lei, a restructurat datoriile abatorului. De  asemenea, tot ieri, înainte de proces,  a avut loc la adunarea generală a creditorilor care a aprobat planul de reorganizare, în noua variantă. Din cauza timpului scurt, la dosar nu fusese depus planul cu ultimele modificări. Magistraţii au decis să acorde un nou termen, de două săptămîni, interval de timp în care creditorii să ia cunoştinţă şi să confirme planul de reorganizare al TSDM Dollar Prod. Se pare că abatorul a primit o gură de oxigen prin reluarea exporturilor de carne de porc către Uniunea Europeană. Reprezentanţii societăţii au solicitat singuri anul trecut intrarea în insolvenţă şi reorganizarea judiciară, după ce nu au mai reuşit să achite datoriile acumulate. (Mihai BOICU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Gaby, acum 4467 zile, 2 ore, 31 minute, 21 secunde
In viitorul apropiat si Guvernul Romaniei va da o gura de oxigen pentru anularea datoriilor? A patit asa si Placinta prin anularea a 5 milioane de euro datorii la stat!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.