Economic

Hyundai a lasat noul model i40 cu preţuri de la 22.800 euro

Ziarul de Vrancea
22 dec 2011 845 vizualizări
Hyundai Romania a lansat noul model i40, disponibil la dealeri cu preţuri care pornesc de la 22.800 euro cu TVA inclusă, în versiunile de caroserie sedan şi wagon, a anunţat joi importatorul.

Noul i40 este disponibil cu o gamă de trei motorizari Euro 5, două pe benzină şi unul diesel, în două versiuni de putere. Propulsoarele acoperă o arie de putere cuprinsă între 115 cai şi 177 cai, iar clienţii pot opta în transmisia manuală şi cea automată. Maşinile sînt echipate cu pînă la nouă airbag-uri. Printre dotările de siguranţă oferite în pachetul standard se numără ESP, ABS, sistem de asistenţă la plecarea din pantă, sistem de management al stabilităţii vehiculului, sistem de asistenţă la franare şi pornirea luminilor de avarie în cazul frînării de urgenţă. În primele 11 au fost înmatriculate în Romania 2.273 automobile Hyundai, cu 7% mai multe faţă de faţă de aceeaşi perioadă din 2010.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.