Economic

Video!!!Reduceri între 30% şi 80% în magazinele Maxx de sărbători

Mihaela Beșleagă
16 dec 2011 7086 vizualizări
In sezonul cadourilor, magazinul practică reduceri atractive de preţ la îmbrăcăminte, încălţăminte, dar şi la produse de menaj, obiecte de gătit, precum şi ornamente pentru pomul de Crăciun u clienţi fideli de la Brăila, Tecuci sau Bacău vin să cumpere din magazinul Maxx din cartierul SUD

Advertorial

În apropierea sărbătorilor de iarnă, vrîncenii au intrat în febra cumpărăturilor. Cadouri pentru cei dragi, de calitate europeană şi la preţuri mici, veţi găsi în fiecare zi pînă la Crăciun în magazinele Maxx. În Focşani, în magazinul din cartierul SUD vin clienţi şi din judeţele învecinate, atraşi de calitatea produselor şi de preţurile mici. Mai mult, în această perioadă magazinul practică reduceri foarte atractive de preţ. În luna decembrie, Maxx oferă clienţilor săi o serie de promoţii precum: pachete promoţionale la tăvi, tigăi şi forme de prăjituri, 30% discount la prosoape, încălţăminte, jucării, 50% şi 80% la articole textile, dar puteţi găsi la preţuri mici şi articole decorative pentru pomul de Crăciun. În perioda 22-24 decembrie urmează lichidări de stocuri la ornamentele de Crăciun, iar tot în această perioadă la un bon în valoare de 100 de lei fiecare client va primi cîte un cadou ce va reprezenta 10% din valoarea bonului. Între 26 – 31 decembrie, în funcţie de valoarea cumpărăturilor, clienţii vor primi cîte un set de pahare cadou pe care să-l folosească în noaptea dintre ani. „Noi avem clienţi fideli, de la Brăila, Tecuci, Bacău. Am un client care vine săptămînal şi de fiecare dată cumpără foarte multe produse. Săptămîna aceasta a observat că avem reducerea de 50% şi cînd a realizat la casă că beneficiază de această reducere s-a întors în magazin şi a făcut şi mai multe cumpărături şi la urmă a spus că păstrează bonurile să le arate soţiei, să îl creadă că a dat aşa de puţini bani. Sînt mulţumiţi de produsele noastre pentru că sînt de calitate şi acceptabile ca preţ. Am avut clienţi care au plecat cu sacoşele pline şi erau foarte mulţumiţi pentru că spuneau că aşa pot să facă daruri de Crăciun celor dragi”, ne-a spus Nicoleta Damian, vînzătoare la magazinul Maxx din Focşani. Şi clienţii sînt mulţumiţi că pot să cumpere produse multe, de calitate şi la preţuri mici. „Am luat nişte produse pentru soţia mea şi un cadou pentru un prieten. Vin foarte des aici. Vin din Bacău şi de fiecare dată cînd ajung la Focşani trec şi pe aici. Sînt produse de calitate la preţuri mici şi diferite de ce găseşti pe piaţă”, ne-a spus un cumpărător. Cei mai mulţi clienţi din această perioadă vin aici să cumpere cadouri pentru familie şi cunoştinţe. „În general vin în tranzit, spre Buzău. Sînt produse bune calitativ şi la preţuri rezonabile în comparaţie cu se găseşte în restul magazinelor de profil. Am cumpărat nişte cămăşi de bună calitate, de producători romani, pentru cunoştinţe, drept cadouri, pentru că se apropie sărbătorile”, ne-a spus un alt client al magazinului. Magazinul are şi un concurs, dedicat atît copiilor cît şi vînzătorilor magazinului. Fiecare copil trebuie să-i scrie o scrisoare lui Moş Crăciun, să o depună într-o urna, iar cea mai frumosă scrisoare va fi premiată. Urnele sînt create de vînzătorii magazinului, iar cea mai frumoasă urnă va fi premiată.
 

Produse din Germania şi Olanda pe rafturile Maxx
 

Maxx comercializează o gamă largă de produse, precum: textile de damă, copii şi bărbaţi, detergenţi şi cosmetică, decoraţiuni, produse pentru amenajări interioare şi uz casnic, ce provin din ţări precum Olanda şi Germania. Primul magazin sub marca Maxx a fost deschis în Focşani în anul 2009. Între timp magazinele s-au extins în toată zona de est a Romaniei. Începînd din 2010, reţeaua de magazine este în continuă extindere, cuprinzînd azi un număr de 14 magazine în oraşe precum: Focşani, Galaţi, Rîmnicu Sărat, Buzău, Bacău, Suceava, Piatra Neamţ, Vaslui şi Iaşi.Ultimul magazin deschis în acest an este situat în Iulius Mall Suceava, fiind inaugurat pe 10 decembrie. Datorită conceptului de succes, reţeaua de magazine Maxx se va extinde la anul în toată ţara. „Reţeaua de magazine Maxx, membră a grupului Quasar, are ca obiect principal operaţiunile internaţionale de stocuri. Primul magazin Maxx a apărut în anul 2009, în Focşani, de atunci reţeaua extinzîndu-se la un număr de 14 magazine în toată zona de est a ţării. Produsele sînt aduse din ţări precum Germania şi Olanda, din stocloturi, mai exact produse provenite din falimentări şi din supra-producţii. Succesul afacerii noastre face ca din anul 2012 să ne dezvoltăm pe plan naţional cu reţeaua de magazine”, ne-a declarat Ioana Bîrsan, director de marketing. Programul magazinului Maxx din cartierul SUD este de luni pînă vineri între orele 9.00 – 19.00,  iar sîmbătă şi duminică pînă la ora 13.00. În perioada sărbătorilor, programul magazinelor din Focşani va fi următorul: 24 decembrie – orele 9.00 - 13.00, 25 decembrie - închis, 26 decembrie – 9.00- 16.00, 31 decembrie – 9.00 - 13.00, 1 ianuarie - închis, 2 ianuarie – 9.00- 16.00.  Adresele magazinelor  din Focşani sînt: Maxx Sud – Bdul. Bucureşti nr. 12A ( fostul magazin Roşca, intrare din strada Laminorul), Maxx Obor – Str. Mărăşeşti nr. 76 (lîngă MedCenter) . Reprezentanţii magazinului Maxx vă urează „Sărbători fericite!” şi vă aşteaptă la cumpărături! (Mihaela BEŞLEAGĂ)
 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.