Economic

Facturi noi, cu cod de bare, de la CUP SA Focşani

Iulia Crețu
14 dec 2011 4645 vizualizări
Cetăţenii municipiului Focşani, clienţi ai regiei de apă-canal CUP SA Focşani vor primi în aceste zile facturi noi pentru consumul de apă rece

Potrivit declaraţiilor oferite de directorul CUP, Gheorghe Vasilescu, cu noile facturi, focşănenii pot merge şi la unităţile bancare din apropierea locuinţei lor pentru a achita consumul, nemaifiind nevoiţi să vină în centru, la casieria de lîngă Tribunalul Vrancea. Vasilescu spune că noile facturi nu vor aduce costuri suplimentare pentru clienţi, eventualele comisioane solicitate de bănci urmînd a fi negociate direct cu Compania de Utilităţi Publice. “Vom emite un nou tip de factură, cu cod de bare, astfel încît consumul poate fi plătit de clienţii noştri şi la unele bănci. Deja am discutat cu cei de la Bancpost. Factura nouă vine şi în beneficiul cetăţeanului care nu va fi nevoit să plătească nici un ban în plus. Dacă ne cer comision vor opri de la noi, dar vrem să negociem dur cu banca, rezultatul depinde de cum negociem noi, iar noi sîntem interesaţi să nu dăm bani în plus”, ne-a spus Gheorghe Vasilescu, directorul CUP SA Focşani. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Yo, acum 4513 zile, 23 ore, 17 minute, 36 secunde
nu ai sa vezi asa ceva...cum sa treaca??pai daca ar face asta cum pot ei sa te mai fure?de furat gasesc ei metode insa e mai simplu asa,nu??
Yo, acum 4513 zile, 23 ore, 18 minute, 42 secunde
nu ai sa vezi asa ceva...cum sa treaca??pai daca ar face asta cum pot ei sa te mai fure?de furat gasesc ei metode insa e mai simplu asa,nu??
andra, acum 4514 zile, 9 ore, 11 minute, 45 secunde
Domnule Vasilescu.... Pe factura ati facut loc si pentru notarea consumului, ( index vechi, index nou ) conform citirii ca sa nu ne mai furati!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.